11. Gönülden Ödüller Başvuruları Başladı!

11. Gönülden Ödüller Başvuruları Başladı!

Tarihler: 14 Mart 2018 Çarşamba ~ 14 Mart 2018 Çarşamba

Yer: Özel Sektör Gönüllüler Derneği

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2018 ~ Mar 14, 2018

Özel Sektör Gönüllüler Derneği (ÖSGD) tarafından 2007 yılından itibaren düzenlenen Gönülden Ödüller’in yeni dönem başvuruları başladı. Bu yıl 11’ncisi dağıtılacak Gönülden Ödüller’de şirket çalışanlarının geliştirip uyguladıkları, toplumda fark yaratan “Gönüllülük Program ve Projeleri” ödüllendirecek. Başvurular 13 Nisan 2018 - Cuma gününe kadar yapılabilecek.

“Gönülden Ödüller” Türkiye’de özel sektör kurumları ve çalışanlarının gönüllülük çalışmalarını destekleyerek yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumda fark yaratan iyi örnekleri ödüllendirmek amacıyla 2007 yılından bu yana düzenleniyor. Bu yıl 11’ncisi düzenlenecek ödül töreninde Türkiye’nin önde gelen sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların gönüllülük program ve projeleri ödüllendirilecek. Bugüne kadar finans, enerji, teknoloji, ilaç, perakende, otomotiv gibi Türkiye’nin önemli sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlar, başarılı ve yaratıcı gönüllülük projelerine imza atarak çeşitli kategorilerde ödül sahibi oldular.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT