2. Doğa Filmleri Yarışması İçin Başvurular Başladı

Tarihler: 12 Eylül 2011 Pazartesi ~ 12 Ocak 2012 Perşembe

Yer: www.dogafilmleriyarismasi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2011 ~ Oca 12, 2012

Dağ Kültürü Derneği tarafından National Geographic Türkiye’nin desteği ve Mineral Event organizasyonuyla düzenlenen 2. Doğa Filmleri Yarışması için başvurular başladı. Yarışma için başvurular “Ulusal”, “Üniversiteliler” ve “Kurumsal” başlıklı üç farklı kategoride yapılacak. Yarışmaya son katılım tarihi ise 12 Ocak 2012. Dereceye giren filmler, İstanbul’da düzenli olarak 6 yıldır düzenlenen 7. Dağ Filmleri Festivali kapsamında gösterilecek.

Dağ Filmleri Festivali Koordinatörü Murat Yılmaz, festivalin İstanbul il sınırları dışına çıkarak İzmir ve Ankara’da büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, “Altı yılı aşkındır devam eden çabamızın olumlu sonuçlarını almaya başladık. Artan ilgi sebebiyle film yarışmasını tekrar festival kapsamında düzenleme kararı aldık. Amacımız Doğa filmi yapımını özendirmek, bu alandaki gelişime katkıda bulunmak ve doğa filmleri hafızasını oluşturabilmek” dedi. Festivalin jüri üyeleri ve yarışma ödülleri ise kısa bir süre içinde duyurulacak.

Son Başvuru 12 Ocak 2012

Macera ve adrenalin tutkunlarının festivali olan Dağ Filmleri Festivali’nde yer almak için kıyasıya mücadele edecek olan yönetmen ve ekipler 2. Doğa Filmleri Festivali’ne katılım şartlarını öğrenmek için www.dogafilmleriyarismasi.com adresini ziyaret edebilirler. Yarışmaya son başvuru tarihi 12 Ocak 2012, finale kalan eserlerin yarışma sitesi üzerinden duyurum tarihi ise 5 Şubat 2012 olarak açıklandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT