3. İstanbul Orchestra'Sion - Uluslararası Piyano Yarışması

3. İstanbul Orchestra'Sion - Uluslararası Piyano Yarışması

Tarihler: 13 Kasım 2017 Pazartesi ~ 19 Kasım 2017 Pazar

Yer: Notre Dame de Sion Lisesi

Adres: Cumhuriyet Cad. 127 Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 219 16 97

Web: http://www.nds.k12.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2017 ~ Kas 19, 2017

Yarışması’nın elemeleri 13 Kasım’dan itibaren, bir hafta boyunca, Notre-Dame de Sion Fransız Lisesinin Konser Salonu'nda gerçekleşecektir ve tüm müzikseverlere açık olacaktır.

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi, eğitim politikasında sanat ve kültürün yaygınlaşmasına katkı adına çeşitli faaliyetlerde bulunmaktadır. Bu kapsamda iki yılda bir, yedi gün süren ve dünyaca tanınmış isimlerden oluşan jüri üyeleriyle İstanbul Orchestra’Sion - Uluslararası Piyano Yarışması’nı düzenlemektedir.

2013'te hayata geçen İstanbul Orchestra'Sion - Uluslararası Piyano Yarışması öncelikle genç yetenekleri tanıtmayı ve beraberinde bir dünya şehri olan İstanbul'un müzik ve sanat hayatına ayrıca değer katmayı hedeflemektedir.

Haziran 2017'de video kayıtları üzerinden gerçekleşmiş ön elemenin ardından seçilen genç piyanistler, dünyanın dört bir yanından gelerek Notre-Dame de Sion Fransız Lisesinin düzenlediği yarışmanın sınavlarına katılacaklar.

3. İstanbul Orchestra'Sion - Uluslararası PiyanoYarışması’nın elemeleri 13 Kasım’dan itibaren, bir hafta boyunca, Notre-Dame de Sion Fransız Lisesinin Konser Salonu'nda gerçekleşecektir ve tüm müzikseverlere açık olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT