6. Yıldız Kısa Film Festivali

Tarihler: 09 Mart 2009 Pazartesi ~ 13 Mart 2009 Cuma Yarışmaya son katılım tarihi 13 Mart 2009

Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Sinema Kulübü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2009 ~ Mar 13, 2009
Yıldız Teknik Üniversitesi Sinema Kulübü 6. Yıldız Kısa Film Festivali
Yıldız Teknik Üniversitesi Sinema Kulübü tarafından düzenlenen, kısa film severlerin merakla beklediği Yıldız Kısa Film Festivali, 13 - 17 Nisan 2009 tarihleri arasında 6. kez izleyicisiyle buluşuyor.

Genç sinemacılar arasında etkileşimin sağlandığı bir platform oluşturmayı amaç edinen festival, bu yıl ilk olarak uluslararası alanda da kendini gösterecek. Kurmaca, deneysel ve canlandırma dallarından oluşacak yarışma bölümüne ulusal çapta tüm öğrenciler ürettikleri eserlerle katılabilecekler.

Katılan eserler festivalin bu yılki jüri üyeleri Yeşim Ustaoğlu (Yönetmen), Meral Okay (Senarist), Engin Öztürk (Kurgu), Gökhan Atılmış (Görüntü Yönetmeni), Naz Erayda (Sanat Yönetmeni), Kerem Kurdoğlu (Animasyon), Yetkin Dikinciler (Oyuncu), Atilla Dorsay (Sinema Eleştirmeni) tarafından değerlendirilecek.

Belgesel kategorisindeki filmler ise yalnızca gösterim bölümünde yer alacaklar. Festival kapsamında gerçekleştirilecek paneller, söyleşiler, atölye çalışmaları ve özel gösterimlerin yanında sinema dünyasından ve medyadan seçkin konukların katılalarak dereceye giren filmlerin sahiplerinin ödüllendirileceği gala gecesi sonrasında festival partisi de sizleri bekliyor. Ayrıca ön elemeyi geçen filmler arasından bir film 4000 TL değerindeki DFA özel ödülünün de sahibi olacak. Yarışmaya son katılım tarihi 13 Mart 2009.
Ayrıntılı bilgi için: www.yildizkisafilm.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT