7. Hikâye Yarışması'nın Başvuruları Başladı.

Tarihler: 26 Ağustos 2015 Çarşamba ~ 13 Kasım 2015 Cuma

Yer: Yağmur Dergisi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2015 ~ Kas 13, 2015

Yağmur dergisi tarafından her yıl düzenlenen hikâye yarışması yedinci kez hikâyecileri ağırlıyor. Konu sınırlaması olmayan yarışmanın bu seneki jürisinde Ali Şanverdi, Doç. Dr. Sezai Coşkun, Şemsettin Yapar, Yılmaz Yılmaz, Doç. Dr. Zekeriya Başkal ve Zekeriya Kantaş var. Hikâyelerin son kabul tarihi 13 Kasım 2015. Yağmur dergisi bu yarışmayla edebiyat dünyasına yeni hikâyeciler kazandırmayı amaçlıyor. Yarışma sonucunda birinci olacak hikâye 2.500, ikinci 1.500, üçüncü 1.000 TL ile ödüllendirilecek. Üç adet 500 TL'lik mansiyon ödülünün verileceği yarışmanın sonuçları 11 Aralık 2015'ten sonra açıklanacak.

Yarışma Şartları
1 - Hikâyeler, daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış olmalıdır.
2 - Hikâyeler, 5.000 kelimeyi kesinlikle geçmemelidir.
3 - Adaylar yarışmaya en fazla iki hikâye ile katılabilir. (İki hikâye ile katılanlar aynı rumuzu kullanmak zorundadır.)
4 - Üstünde sadece rumuzun yazılı olduğu küçük bir zarfın içinde, yarışmacının fotoğrafını, ismini ve iletişim bilgilerini kapsayan bir öz geçmiş olmalıdır. 18 yaşın altındaki katılımcılar www.yagmurdergisi.com.tr adresinde yer alan “Veli İzin Belgesi”ni velilerine imzalatarak küçük zarfın içine eklemelidir. Bu zarfla birlikte hikâyenin dijital versiyonunun olduğu bir CD ve üç ayrı hikâye nüshası büyük bir zarfın içine konulmalıdır.
5 - Hikâye yarışmasında yer alıp ödül kazanan hikâyeler Yağmur Dergisi’nin ilerleyen sayılarında yayımlanabilir. Yayımlanan hikâyelere ayrıca telif ödenmez.
6 - Gönderilen hikâye ya da ürünler seçilmese de geri iade edilmez.
7 - Hikâye yarışması neticeleri, 11 Aralık 2015 tarihinden sonra www.yagmurdergisi.com.tr internet adresinde ilan edilecektir.

Teslim Adresi:
Yağmur Dergisi 7. Hikâye Yarışması
Bulgurlu Mah. Bağcılar Cad. No: 1 Üsküdar / İstanbul
Tel: 0216 522 11 44
www.twitter.com/yagmurdergisi
www.facebook.com/Yagmurcomtr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT