Akut Her Adım Bir Hayat Sloganıyla Koşmaya Devam Ediyor

Akut Her Adım Bir Hayat Sloganıyla Koşmaya Devam Ediyor

Tarihler: 18 Eylül 2017 Pazartesi ~ 12 Kasım 2017 Pazar

Yer: İstanbul Maratonu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2017 ~ Kas 12, 2017

AKUT Arama Kurtarma Derneği, daha çok hayat kurtarmak için bu yıl da İstanbul Maratonu’nda tüm destekçileriyle yerini alıyor. 12 Kasım 2017’de gerçekleşecek Vodafone İstanbul Maratonu’nda HER ADIM BİR HAYAT sloganı ile koşacak AKUT, 500 gönüllü koşucusunun toplayacağı bağışlarla, daha fazla sayıda hayata ulaşmayı hedefliyor.

Mart 2008’de, yurtdışında ‘charity run’ olarak bilinen kolektif yardımseverlik koşusunu Türkiye’de tanıtmak ve yaygınlaştırmak için kurulan ilk sivil toplum oluşumu olan Adım Adım’ın da desteklediği AKUT, 12 Kasım 2017 tarihinde düzenlenecek Vodafone İstanbul Maratonu’na bu yıl da HER ADIM BİR HAYAT sloganı ile katılıyor. AKUT, gönüllü koşucuların toplayacağı bağışlarla daha fazla sayıda hayata ulaşmayı hedefliyor.

AKUT, dört yıldır sürdürdüğü HER ADIM BİR HAYAT projesi ile 962 gönüllü koşucusunun topladığı 962.751 TL bağış sayesinde yüzlerce cana dokundu. Tüm bu başarılı çalışmalarını halkın bağışlarıyla gerçekleştirebilen, karşılıksız yardımseverlik ilkesini benimseyen, gönüllülük ilkesiyle çalışmalarını sürdüren AKUT ekipleri; arama ve kurtarma çalışmalarında kullandığı araçlar, tıbbi ve teknik malzemeler, lojistik giderler gibi önemli ihtiyaçları karşılamak üzere bağış topluyor.

Siz de ADIM ADIM oluşumunda AKUT için “HER ADIM BİR HAYAT” projesini destekleyebilir, “İyilik Peşinde” koşabilir, nice hayatlar kurtarılmasına yardımcı olabilir ve küçük bir destekle bir hayat da siz kurtarabilirsiniz.

Son kayıt tarihi: 30 Eylül 2017
Koşucular için proje seçim tarihi: 16 Ekim 2017
Kampanya ve koşucular için bağış toplama başlangıcı: 30 Ekim 2017
İstanbul Maratonu: 12 Kasım 2017
Kampanya ve bağış toplama son tarihi: 26 Kasım 2017
Ayrıntılı bilgi için: www.adimadim.org / ipk.adimadim.org/nedir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT