Al Eline Fırçayı… Ödül Senin Olsun…

Tarihler: 17 Şubat 2011 Perşembe ~ 01 Nisan 2011 Cuma

Yer: Cennet Kültür ve Sanat Merkezi

Adres: Cennet Mahallesi Yahya Kemal Beyatli Cad. Küçükçekmece İstanbul Küçükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 598 55 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2011 ~ Nis 1, 2011

Küçükçekmece Belediyesi, görsel sanatlar alanında üretim yapan sanatçıların çalışmalarını desteklemek, sergilemek ve belediye koleksiyonuna kazandırmak amacıyla, bir resim yarışması düzenleniyor. Etkinliğe katılacak yarışmacılar, kendine özgün anlatım biçimleriyle her türlü malzeme ve tekniği kullanarak eserlerini jüri üyelerinin beğenisine sunacak.

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan yarışmanın juri üyeleri Resul Aytemur, Erkan Doğanay, Ergin İnan, Kemal İskender, Ahmet Merey, Burcu Pelvanoğlu ve Nedret Sekban’dan oluşuyor. Değerlendirmeye alınacak eser sahiplerinin birincisine, 10.000 TL, ikincisine, 7.000 TL. üçüncüsüne de 5.000 TL. ödül verilecek.

Ayrıca üç eserde 3.000 TL’lik mansiyon ödülü hak edecek. Dereceye giren resimler sergi salonunda da gösterime sunulacak. Yarışmaya katılacaklar eserlerini en geç 1 Nisan 2011 tarihinde Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki yetkililere teslim edilebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT