Anadolu Cam Maden Suyu ile Tatil Kazandırıyor

Tarihler: 07 Ağustos 2012 Salı ~ 31 Ağustos 2012 Cuma

Yer: Anadolu Cam

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2012 ~ Ağu 31, 2012

Anadolu Cam Sanayii A.Ş., maden suyunun faydalarını anlatan ve günlük maden suyu tüketimini arttırmayı hedefleyen 2012 Maden suyu reklam kampanyası kapsamında “QR Bingo” yarışması düzenliyor. Anadolu Cam, 1 Ağustos tarihinde “Hayata Cam Kat” adlı facebook sayfasında başlayacak yarışma ile bir reklam kampanyasını interaktif oyuna çeviren ilk ödüllü yarışmaya imza atıyor. 31 Ağustos tarihine kadar sürecek yarışmada büyük ödül bir hafta tatil olacak.

Anadolu Cam Sanayii A.Ş., maden suyunun yararlarını anlatan “2012 Maden suyu Reklam Kampanyası” ile maden suyu tüketiminin çeşitli faydalarını tüketicilerle paylaşıyor. Kampanyada kullanılan maden suyu ile ilgili mesajların geniş kitlelere ulaşmasını hedefleyen Anadolu Cam, reklam kampanyasını ödüllü yarışmayla birleştiriyor.

Yarışma, 1-31 Ağustos 2012 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Bir reklam kampanyasını interaktif oyuna çeviren ilk ödüllü yarışma olan ”QR (Quick Response) Bingo Yarışmasına” katılım Anadolu Cam’ın Facebook’ta oluşturduğu “Hayata Cam Kat” adlı sayfadan yapılabiliyor.

Kampanya kapsamında, maden suyu reklam afişlerinde ”QR (Quick Response) kodlar diğer adıyla “kare kodlar” yer alıyor. Yarışmaya katılacak olan tüketiciler, bu “kare kodları” akıllı telefonlarına tarattıktan sonra aldıkları şifreyi Anadolu Cam’ın Facebook’taki “Hayata Cam Kat” sayfasında bulunan “QR Bingo” oyununa girmesi gerekiyor.

Şifreyi girdikten sonra “kuş”, “kelebek” veya “balık”tan oluşan üç ikondan birini kazanacak olan katılımcı, ne kadar çok kare kod taratırsa o kadar çok şifre ve ikon elde edecek. Her bir üç seriyi de herkesten önce tamamlayan bir kişi büyük ödül olan bir haftalık tatili kazanmış olacak. Sadece bir ya da iki seri tamamlayan yarışmacı ile tüm serileri ikinci ve sonraki sıralarda tamamlayan ilk 100 kişi ise USB masa vantilatörü kazanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT