Arkitera Genç Mimar Ödülü Kılı Kırk Yaran 40 Yaş Altı Mimarları Bekliyor

Tarihler: 16 Nisan 2010 Cuma ~ 31 Mayıs 2010 Pazartesi

Yer: Arkitera Mimarlık Merkezi

Adres: www.arkitera.com Adalar İstanbul

Telefon: 0216 355 07 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2010 ~ May 31, 2010

Arkitera Genç Mimar Ödülü Kılı Kırk Yaran 40 Yaş Altı Genç Mimarları Bekliyor!

Arkitera Mimarlık Merkezi`nce organize edilen ve BUILdIST Yapı Malzemeleri Fuarı’nın desteğiyle bu sene dördüncü kez düzenlenecek olan ‘Arkitera Genç Mimar Ödülü’ genç mimarların projelerini ve isimlerini duyurmayı, böylece mimari üretimde gençlerin seslerine daha çok yer verilmesini sağlamayı amaçlıyor.

Arkitera Mimarlık Merkezi, 8 Ocak 2010 tarihinde ilan edilen “Genç Mimar Ödülü” ile Türkiye’deki genç mimarlara ve nitelikli yapıtlara ulaşmayı hedefliyor. Semra Aydınlı, Alişan Çırakoğlu, Hüseyin Kahvecioğlu, Erdal Sorgucu ve Hüseyin Yanar’dan oluşan Seçici Kurul’un, 31 Mayıs 2010 haftasında kazananları belirleyeceği Arkitera Genç Mimar Ödülü, aday mimarların inşa edilmiş binasından yola çıkılarak tasarım alanında yaptıkları her türlü üretim göz önüne alınarak veriliyor.

40 yaşın altındaki mimarlara verilen ‘Genç Mimar Ödülü’nün ilki, 4 Ekim 2004 tarihinde Darphane-i Amire’de düzenlenen Mimarlık Festivali kapsamında sahiplerini buldu. Antalya Expo Center Kongre ve Fuar Merkezi’nde 25-28 Kasım 2004 tarihleri arasında AMV Genç Mimar Ödülü Sergisi düzenlendi ve ödül kazanan mimarların projelerinden oluşan sergi Türkiye`yi gezdi. Genç Mimar Ödülleri ve adaylarının yer aldığı İdil Erkol tarafından hazırlanan Genç Çizgiler 2004 ve Şebnem Şoher tarafından hazırlanan Genç Çizgiler 2006 adlı iki kitap Arkitera Yayınları tarafından basıldı.

Arkitera Genç Mimar Ödülü ödül töreni 30 Eylül 2010 tarihinde BUILdIST Yapı Malzemeleri Fuarı kapsamında yapılacak.
Ödüle başvuru için en önemli kriterlerden biri “40 yaşın altında” olmak. Arkitera.com web sitesini ziyaret ederek ya da 0216 355 07 22 no’lu telefonu arayarak Arkitera Mimarlık Merkezi’nden başvuru koşullarını öğrenebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT