Art by Chance Ultra Short Film Festival

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 20 Mart 2009 Cuma Son katılım tarihi 20 Mart 2009

Yer: Art by Chance

Nereden Alınır: www.artbychance.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 20, 2009
ANSIZIN BİR KISA FİLMLE KARŞILAŞMAYA HAZIR MISINIZ?
Metrolarda, havaalanlarında, alışveriş merkezlerinde, trenlerde, otobüslerde... Kısa filmler şimdi her yerde..
2009 Mayıs’ında dünyanın en önemli metropolleri ART BY CHANCE Ultra Short Film Festival’e 2 hafta boyunca ev sahipliği yapıyor. Filmler Amerika, Kanada, Hollanda, Türkiye ve Almanya gibi ülkelerin 15 şehrinde en beklenmedik noktalarda karşımıza çıkıyor. Bu şehirlere gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Bu global festivalin en can alıcı noktası ise filmlerin film salonları yerine şehrin dört bir yanına yayılan dijital ekranlarda gösteriliyor olması. ART BY CHANCE sıra dışı bir içerikle şehir sakinlerini günlük yolculuklarında yakalıyor! Gelip geçerken gözünüz sanata takılıyor. Metropol insanları monotonu zengin içerikli bir festivalle kırıyor.

SİNEMA SALONLARINDAN DİJİTAL EKRANLARA YOLCULUK!
ART BY CHANCE metropollerdeki dijital network operatörleriyle birlikte olağanı değiştiriyor. Jüri tarafından seçilen filmler sinema salonlarından sokaklara taşıyor. Yaşamdan ilham alan filmler yaşamın tam ortasına düşüyor. Metrolar, otobüsler, trenler, alışveriş merkezleri ve havaalanları, bünyelerindeki dijital ekranlarlar, bu heyecan verici festivalin mekânı oluyor. Yaşamın her anında karşılaştıkları digital ekranlarda şehrin sakinlerini bu kez sanat karşılıyor!

GÖSTERİM ŞEKLİ YENİ, PEKİ İÇERİĞİ?
ART BY CHANCE ile metropole yayılacak filmler “yolculuk” temasını işliyor. ART BY CHANCE’de tanıtım ve reklam filmleri yok. Kurmaca, belgesel, animasyon ve video art‘ın her örneğine açık olan festivalde yarışmaya katılacak filmlerinin 30 sn uzunluğunda ve sessiz* olması gerekiyor!

EN GENİŞ KİTLEYE ULAŞAN KISA FİLM FESTİVALİ
ART BY CHANCE kısa filmcilere dünyanın dört bir yanında kalabalık bir izleyici ile buluşma şansı veriyor. Filmler her kesimden, her yaştan, her milletten insanın gözleri önüne seriliyor. Farklılıklar sanatta eriyor! Yaratıcı için eşi bulunmaz bir tesadüfîlik yaratan festival, izleyiciye de hiçbir çaba sarf etmeden, ücret ödemeden ve “aniden” sanatla karşılaşmanın hazzını yaşatıyor. Kısa filmlerin yaratıcıları ve şehrin sakinleri yol üstünde karşılaşıyor. Şehir yaşamı aniden ve kendiliğinden renkleniyor.

Son katılım tarihi 20 MART 2009 Katılım formu ve ayrıntılı bilgi için lütfen www.artbychance.org adresini ziyaret edin.

*Filmlerde ses kullanımı opsiyoneldir. Katılımcıların tüm gösterim yerlerinde ses donanımı olmayabileceğini göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT