Aşk Acısına Hangi Dondurma İyi Gelir Yarışması

Tarihler: 14 Ekim 2011 Cuma ~ 27 Ekim 2011 Perşembe

Yer: www.facebook.com/lerafresca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2011 ~ Eki 27, 2011

İtalyanca’da “Tazelik Devri” anlamına gelen ve İstanbul’da bulunan 10 şubesiyle %100 doğal dondurma, günlük şişe süt ve alternatifli kahve, tatlı ve sandviç çeşitleriyle hizmet veren L’era Fresca, facebook sayfasında ilginç bir yarışma başlattı…

14 Ekim – 27 Ekim tarihleri arasında “Aşk Acısına Hangi Dondurma İyi Gelir?” başlığından yola çıkarak www.facebook.com/lerafresca sayfasında devam edecek.

Blogger olarak da ünlenen yazar Pucca, başarılı oyuncular Alp Kırşan ve Ezgi Mola’nın jüri üyeliği yapacağı yarışmanın 27 Ekim’de gerçekleşecek finalinde “AŞK ACISINA İYİ GELEN DONDURMA TARİFİ”nin finaline kalan 5 kişi arasından jüri birinciyi seçecek.

En iyi tarifi yapan kişi hem jüriyle tanışacak, hem de kendi tarifini L’era Fresca’nın Bebek şubesinde birlikte tadacaklar. Ayrıca 1. olan kişi 3 ay boyunca istediği herhangi bir L’era Fresca Şubesi’nden sınırsız dondurma ve kahve ödülünün de sahibi olacak.

Birinci seçilen dondurma L’era Fresca Şubeleri’nde “AŞK ACISI DONDURMASI” olarak da satışa sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT