Avea, Yelken Takımı ile Rekabeti Denize Taşıyor

Tarihler: 17 Mart 2012 Cumartesi ~ 20 Ekim 2012 Cumartesi

Yer: Avea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2012 ~ Eki 20, 2012

Avea çalışanları maviliklere yelken açıyor: Avea, Yelken Takımı ile rekabeti denize taşıyor.

Avea çalışanlarının İstanbul Yelken Kulübü işbirliği kapsamında; 5 aylık eğitimle kurduğu “Avea Yelken Takımı”, bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek “Çanakkale Deniz Zaferi Yat Yarışı”nda ilk kez yelken açmaya hazırlanıyor.

17-18 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan ve 35 teknenin katılacağı yarışlar, Fenerbahçe-İstanbul Yelken Kulübü önünden verilecek start ile başlayacak ve Tuzla-Deniz Harp Okulu önünde son bulacak.

Türk sporunun gelişmesine ve uluslararası arenada daha fazla söz sahibi olmasına destek vermeyi görev kabul eden Avea, rekabeti şimdi de denizlere taşıyor. İstanbul Yelken Kulübü’nün 2011-2013 dönemi sponsorluğunu üstlenen Avea, tamamı kendi çalışanlarından oluşan yelken takımı ile denizlere açılıyor.

İstanbul Yelken Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşması kapsamında; Kulüp’ten aldığı eğitim desteği ile kendi yelken takımını oluşturan Avea, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve 35 teknenin katılacağı Çanakkale Deniz Zaferi Yat Yarışı’nda, ilk kez “yelkenler fora” diyecek. Toplam 26 Avea çalışanından oluşan ve 10 kişilik Avea Yelken Takımı, Beneteau First 40 marka yelkenlisiyle, IRC 1 sınıfında yarışacak.

İki etaptan oluşan Çanakkale Deniz Zaferi Yat Yarışı’nın ilk etabı; 17 Mart-Cumartesi günü, Fenerbahçe-İstanbul Yelken Kulübü önünden verilecek start ile başlayarak Tuzla Deniz Harp Okulu’nda tamamlanacak. İkinci etap ise; 18 Mart-Pazar günü Tuzla Deniz Harp Okulu’ndan başlayarak, İstanbul Yelken Kulübü önünde son bulacak.

Sezon süresince, Mart-Ekim 2012 arasında yapılacak 17 yarışta yer almayı planlayan “Avea Yelken Takımı”, İstanbul Yelken Kulübü eğitmenlerinden aldıkları 5 aylık zorlu eğitimin ardından, Çanakkale Deniz Zaferi Yat Yarışı ile profesyonel yarışlara ilk adımını atmış olacak.

Öte yandan; küçük tekneler için kullanılan özel, hafif ve su geçirmez GPRS sistemler ve Avea mobil modem altyapısı sayesinde tekneler üzerindeki cihazlardan alınan veriler ile yarışlar anında karadan sayısal olarak takip edilip, ekranlardan canlı izlenebilecek.

Avea bünyesinde, her kademeden konuya meraklı çalışanlardan seçilen 26 kişiden oluşan ekibin parçası olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden ve Avea Yelken Takımın’nda bulunan Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, “Avea Yelken Takımımız, dinamik bir ekipten oluşuyor. Başarının takım oyunu olduğunu bilen bir markayız. Yelkende bunu en iyi sergileyeceğimiz sporlardan biri. Takım ruhumuz ile yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen rekabetçi ruha sahip bir ekibiz. Uzun ve özverili çalışmalarımızın karşılığında ilk senemiz olmasına karşın başarılı sonuçlar alacağımıza eminim” dedi.

Takımda, Bowmen / Başüstü görevini üstlenen Avea Operator Servis Operasyon Müdürü Sadat Hüseyin ise şu şekilde konuştu: “Avea’nın dinamizmi yelken takımına da tamamen yansımış durumda. Hiç bir zor koşulu aldırış etmeden hedef doğrultusunda ilerleyen; takım oyunu sergileyen bir ekip haline geldik. Zaten yelken sporunun temel manası da bu değil midir? Yelkende herkes görevi ve görev yerini bilir; en iyisini yapmaya çalışır; ancak o zaman başarılı olur; biz bunun farkındayız. Buradaki disiplin iş hayatımızda doğrudan yansıyor; verimli birer çalışan haline getiriyor. Bu yarışı daha önce katılanlarla aynı kulvarda yarışacağız lakin Avea’nin diğer adı bildiğiniz gibi “The Challengers”. Telekom sektöründe biz nasıl bütün taşları değiştirdiysek aynı disiplini, ciddiyeti ve takım oyunu ile burada da başaracağız ve Avea’nın adını mavi denizde dalgalandıracağız”.

Takımın Genova Trimcisi olarak görev yapan Avea Ar-Ge Proje Müdürü Kubilay Erdem ise şunları söyledi: “Bakıldığında şirket olarak ticari alanda koyduğumuz hedeflere paralel bir hedefimiz var. Bu da yarıştığımız klasmanda rakiplerimiz geçerek zirvede olmak. Bakıldığında kurulduğu yıl IRC 1 gibi en üst klasmanda birinci olmak çok zor gözükmesine rağmen, bunun ulaşılabilecek bir hedef olduğunu düşünüyoruz”.

2012 Yarış Takvimi

Tarih Yarış Adı Trofe Adı

17–18 Mart 9.YIL ÇANAKKALE ZAFER KUPASI İYK
14 Nisan TYF YELKEN FESTİVALI BOĞAZ
21-22 Nisan MARİNTÜRK İSTANBUL CİTYPORT KUPASI KOG
05 Mayıs 9.YIL İSTANBUL BOĞAZI YAT YARIŞI İYK
12 Mayıs W COLLECTİON KUPASI BOĞAZ
29 Mayıs AMEX BOSPHORUS CUP BOĞAZ
3 Haziran AMEX BOSPHORUS CUP BOĞAZ
10 Haziran 6.YIL NOSTALJİ KUPASI İYK
23–24 Haziran 10.YIL NAVIGA CUP İYK
30 Haziran XVII. KİA BOGAZİÇİ KUPASI BOĞAZ
01 Temmuz 5.YIL ATATÜRK MODA’DA İYK
07 Temmuz 8. YIL MEDYA CUP İYK
08-09 EYLÜL UNO SAİLİNG CUP KOG
14–16 Eylül 27.YIL AMİRALLER KUPASI İYK
22–23 Eylül 52.YIL DONANMA KUPASI İYK
13-14 Ekim TYV KUPASI KOG
20 Ekim 60.YIL ALTIN KİLİT KUPASI İYK

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT