Ayna Ayna Söyle Bana En Çok Kim Seviyor Beni Bu Dünyada?

Tarihler: 17 Kasım 2011 Perşembe ~ 30 Aralık 2011 Cuma

Yer: Lazzoni Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2011 ~ Ara 30, 2011

Kişiye özel tasarımları ile tanınan Lazzoni Mobilya, müşterilerinin tarzını yansıtmakla yetinmiyor, bir de ayna hediyeli bir yarışma başlatıyor. Lazzoni markası tutkunları arasında düzenlenen yarışmada “LAZZONI’yi neden seviyorum?” sorusuna en güzel yanıtı veren üç kişiye 890 TL değerinde Ottoman Ayna hediye ediliyor.

Lazzoni markasının tüketicileri ile arasında güçlü bir bağ olduğunu belirten yetkililer, yarışmayı düzenleme amaçlarını “Müşterilerimiz ile aramızdaki bağı marka sadakati ya da kalite tutkusu olarak adlandırabiliriz; ama biz Lazzoni Aşkı demeyi tercih ediyoruz ve bu aşkı bir de kullanıcılarımızdan dinlemek istiyoruz” diyorlar.

Son katılımın 30 Aralık 2011, Cuma günü olan yarışmaya katılabilmek için ‘Lazzoni’yi neden seviyorum?” sorusunu 10 cümleyi geçmeyecek şekilde yanıtlamak, isim ve iletişim bilgileri ile birlikte kampanya@lazzoni.com.tr adresine göndermek gerekiyor. Adrese ulaşan mesajlar arasından yapılacak seçimin ardından, yarışma sonuçlarının 6 Ocak 2012, Cuma günü www.lazzoni.com.tr adresinde açıklanacağı belirtiliyor.

Detaylı bilgiye www.lazzoni.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT