Ballantine’s ile Mesai Sahnede Devam Ediyor!

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 31 Mayıs 2011 Salı

Yer: İndigo

Nereden Alınır: www.facebook.com/BallantinesTurkiye

Adres: Tomtom Mah. Acara Sokak 1, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 13 07

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 31, 2011

İş dünyasının gizli yeteneklerini keşfetmek için Tom Tom Sokak İndigo’da buluşuyoruz.

Sadece şirket çalışanlarından oluşan müzik gruplarının yarışabileceği “Ballantine’s ile Sahne Şirketlerin” adlı müzik yarışmasının ilk performansı 28 Nisan 2011 Perşembe gecesi Tom Tom Sokak İndigo’da başlayacak.

Müzik grubu olan veya grup kuracak tüm şirket çalışanlarına açık olan “Ballantine’s ile Sahne Şirketlerin” yarışmasında gruplar, önümüzdeki günlerde açıklanacak yarışma Jürisinin oyları ve dinleyicilerin Teknika keypad’ler aracılığı ile vereceği canlı oylar ile seçilecek.

31 Mayıs’ta gerçekleşecek final gecesinde kazanan grubu Paris’de 25 Haziran tarihinde Stade De France’da gerçekleşecek Black Eyed Peas konserine bilet, ulaşım ve konaklama hediyeleri beklerken, buna ek olarak Zuhal Müzik tarafından müzik aletlerini karşılayacak bir de hediye çeki verilecek.

Yarışmaya katılması kesinleşen şirket müzik grupları arasında Turkcell, Citibank, Pirelli, Avea, Tusaş, Tbank, ING Bank, Nokia Siemens Networks, Tüpraş, Chartis Sigorta, Jotun Boya ve Sigorta Bilgi Merkezi gibi iddialı şirketler yer alıyor.

Yarışma ile ilgili tüm detay ve fotoğraflar www.facebook.com/BallantinesTurkiye adresinden duyurulacak.

Ballantine’s ana sponsorluğunda ve Rock FM’in katkılarıyla gerçekleşecek performanslar: 28 Nisan – 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında Perşembe Geceleri TomTom Sokak, İndigo’ da gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT