Bedri Rahmi’nin 100. Yaşı Şerefine Şiir Yarışması

Tarihler: 17 Mart 2011 Perşembe ~ 31 Mart 2011 Perşembe

Yer: iskultur.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2011 ~ Mar 31, 2011

Şair, yazar ve ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu, doğumunun 100. yılında bir şiir yarışmasıyla anılıyor. Şiir yarışması; Çatalkara Kültür Sanatevi, İskilip Kaymakamlığı, İskilip Belediyesi ve Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları işbirliğiyle düzenleniyor.

“Bedri Rahmi Eyüboğlu Şiir Yarışması 2011”e, 1 Ocak 2010 ve sonrasında yayımlanmış kitap veya yayıma hazır dosya ile katılmak mümkün olabilecek. Doğan Hızlan, Eray Canberk, Erdal Alova’nın seçici kurul üyeliğini yaptığı yarışma jürisinde Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları temsilcisi de yer alacak.

Şiir yazmaya ilgi duyan amatör-profesyonel herkese açık olan yarışmanın son başvuru süresi 31 Mart 2011 olup, yarışmanın kazananı 5 Haziran 2011 tarihinde duyurulacak.

Yarışmanın kazananı 18 Haziran 2011 tarihinde İskilip’teki Ödül Töreninde ödülünü alacak.

1942 yılında Çorum’un İskilip ilçesini ziyaret eden ve burada büyük sevgi duyulan Bedri Rahmi adına 2009 yılında bir de müze açılmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT