Benim Harley’im ile Türkiye’ye Yaratıcılığını Göster

Tarihler: 24 Haziran 2015 Çarşamba ~ 31 Temmuz 2015 Cuma

Yer: Harley Davidson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2015 ~ Tem 31, 2015

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ‘‘Benim Harley’im’’ yarışmasında ikinci yıl heyecanı başlıyor. Yarışma kapsamında Harley Davidson sahipleri, modifiye ettikleri ve kendi imzalarını taşıyan birbirinden orijinal Harley-Davidson modelleri ile yarışacak. Harley severler tarafından büyük ilgi toplayan yarışmanın ikincisi için son başvuru tarihi ise 31 Temmuz.

Harley-Davidson tarafından Türkiye’de ikincisi düzenlenecek “Benim Harley’im’’ yarışması bu yıl da Harley Davidson tutkunlarına yaratıcılıklarını ispat etme fırsatı sunuyor.

Tüm Türkiye’den Harley Davidson sahiplerinin kişiselleştirerek kendi tarzlarını yansıttıkları Harley’leri ile 31 Temmuz tarihine kadar başvurabilecekleri yarışmanın lokal finalleri 5 Eylül tarihinde Harley Davidson İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya bayiilerinde düzenlenecek. Katılımcılar Street, Performance ve Touring kategorilerinin yanı sıra İzleyici Özel Ödülü’nün de sahibi olmak için birbirleriyle yarışacak. 3 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek ulusal finalde ise lokal finalistler karşı karşıya gelecek.

Motosiklet severlerin tutkuyla bağlı olduğu Harley-Davidson, motosiklet tutkunlarına karakterlerini yansıtan ve kendi imzalarını taşıyan modelleri yaratma imkanı veriyor. Harley-Davidson ‘nın sınırsız modifiye seçeneği sayesinde motosiklet tutkunları, sıradanlıktan sıyrılıp kendilerine özel eşsiz modellerini yaratabiliyor. Birçok Harley-Davidson orijinal parça ve aksesuar seçeneği ile Harley severler motosikletlerini 10000’den fazla farklı şekilde modifiye edip ruhlarındaki tutkuyu ve hayal güclerini bütün dünyaya gösterebiliyorlar.

Motorlarını tutkuyla ve hayal güçleriyle modifiye eden ya da etmek isteyen Harley severler, yarışma ile ilgili daha fazla bilgiye en yakın Harley Davidson bayilerinden ulaşabilirler.

www.h-d.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT