Bilgi`de `Cahit Arf Matematik Günleri` Devam Ediyor

Tarihler: 22 Şubat 2010 Pazartesi ~ 12 Mart 2010 Cuma

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi

Nereden Alınır: http://arf.math.bilgi.edu.tr

Telefon: 0212 311 54 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2010 ~ Mar 12, 2010
İstanbul Bilgi Üniversitesi çalışmalarıyla ülkemizi dünyaya tanıtan ünlü matematik dehamız Cahit Arf adına düzenlediği matematik yarışmasının dokuzuncusunu gerçekleştiriyor. Tüm lise öğrencilerine yönelik yarışmanın son başvuru tarihi 12 Mart 2010.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Matematik Bölümü tarafından düzenlenen Cahit Arf Matematik Yarışması, soyut matematiğe olan ilgiyi arttırmayı ve yaratıcı gençleri bu konuda eğitime teşvik etmeyi amaçlıyor. Önceki yıllarda yoğun katılımın yaşandığı yarışma bu sene, 1 Ocak 1991 ve sonrası doğumlu tüm lise öğrencilerinin katılımına açık olacak.

İki aşamadan oluşan yarışmanın ilk yazılı çalışması, 20 Mart 2010 Cumartesi günü saat 10:00’da Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleşecek ve kayıtlı tüm öğrencilere açık olacak. Daha yaratıcı ve araştırmaya yönelik olan ikinci yazılı çalışma ise; 17 Nisan 2010 Cumartesi günü saat 10.00’da Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleşecek. Bu çalışma sadece birinci yazılı çalışmada ilk 30’a girenlere açık olacak.

Yarışmanın birincisine 1 milyar üç yüz TL, ikinciye 1 milyar yüz TL, üçüncüye 900 TL ve birer kitap seti armağan edilecek. Ayrıca, yarışma birincisi 2010 LYS sonucunda İstanbul Bilgi Üniversitesi Matematik Bölümü’ne girmeye hak kazanırsa, öğrenim süresi boyunca karşılıksız burs alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT