Bilyoner`le Küba’ya Gidecek 5 Çift Arasında Yerinizi Alın

Tarihler: 01 Ekim 2011 Cumartesi ~ 15 Kasım 2011 Salı

Yer: www.bilyoner.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2011 ~ Kas 15, 2011

Türkiye’nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, üyeleri ile Küba’yı keşfetmeye hazırlanıyor! 1 Ekim–15 Kasım tarihleri arasında sürecek olan kampanyaya katılan üyeler arasından çekilişle belirlenecek beş kişi, yanlarına birer arkadaşını alarak Küba’da rüya gibi bir tatil yaşayacak.

Türkiye’nin lider elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, eşsiz bir kampanyayla üyelerinin karşısına çıkıyor. 1 Ekim’de başlayıp 15 Kasım’a kadar sürecek olan kampanyada çekilişle belirlenecek 5 talihli üye, yanlarına birer kişi alarak Küba’ya gitme şansını yakalayacak. Kampanyaya katılmak isteyen üyeler, çekilişe katılma hakkını iki adımda kazanacak.

Her Para Transferine Bir Çekiliş Hakkı

Öncelikle bankalarının internet şubesi aracılığıyla Bilyoner hesaplarına para transferinde bulunan üyelerin bir sonraki adımda, transfer ettikleri tutarın en az yarısı kadar şans oyunu oynamaları gerekiyor. Bu adımları izleyen üyeler, her para transferinin ardından bir çekiliş hakkı kazanıyor.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve para transferi yapılabilen bankaları öğrenmek için www.bilyoner.com sitesinde bulunan “yardım” bölümü ziyaret edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT