Bilyoner’in İddaa’lı Kampanyası Kazandırıyor

Tarihler: 01 Temmuz 2011 Cuma ~ 31 Ağustos 2011 Çarşamba

Yer: www.bilyoner.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2011 ~ Ağu 31, 2011

Türkiye’nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, yeni kampanyasıyla bir kişiye Nissan Juke, 50 kişiye de Exper PC Tablet veriyor! 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampanyada oynanan her 2 TL’lik iddaa kuponuna 1, toplamda her 100 TL’lik iddaa oyunu için ilave 10 ve yeni üyelere de ekstra 1 çekiliş hakkı sunuluyor.

Türkiye’nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, 1 Temmuz’da başlayıp 31 Ağustos’a kadar sürecek olan kampanyasında çekilişle bir kişiye Nissan Juke, 50 kişiye de Exper PC Tablet hediye ediyor. Bilyoner üzerinden oynanan her 2 TL’lik iddaa kuponu çekilişe katılma hakkını beraberinde getirirken, şansını daha da artırmak isteyen sporseverler ise toplamda her 100 TL’lik iddaa oyunları için ekstra 10 çekiliş hakkı daha kazanabiliyor. Ayrıca Bilyoner’e yeni üye olan katılımcılar direkt 1 çekiliş hakkı kazanıyor.

Nissan Juke ya da 50 Exper PC Tablet’ten birini kazanmak isteyen Bilyoner.com üyeleri, 1 Temmuz’dan itibaren kampanya sayfasında yer alan katılım butonuna tıklayarak kampanyaya katılabilirler. Kampanya detayları hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek isteyen sporseverler ise www.bilyoner.com üzerinden merak edilenleri öğrenebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT