Bir De Sen Tasarla

Tarihler: 23 Mart 2009 Pazartesi ~ 27 Mart 2009 Cuma

Yer: TAÇ

Nereden Alınır: www.tac.com.tr

Adres: www.tac.com.tr Adalar İstanbul

Telefon: 0212 281 25 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2009 ~ Mar 27, 2009

7. “Bir De Sen Tasarla” Yarışması Başladı !

Zorlu Tekstil Grubu’nun lider markası TAÇ’ın düzenlediği “Bir De Sen Tasarla” Yarışması başladı. Ev tekstilinde moda yaratabilecek tasarım ve tasarımcıların ortaya çıkmasını sağlamak ve genç tasarımcılara yeni bir yaratıcılık alanı açmak amacıyla düzenlenen “Bir De Sen Tasarla” yarışması 7. yılında yenilen içeriği ve formatıyla, iki ayrı kategoride düzenleniyor.

“Nevresim Desen Tasarımı” ve “Nevresim Ürün Tasarımı” kategorilerinde düzenlenen Yarışmaya üniversitelerin Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültelerinde eğitim gören öğrenciler katılabiliyor. TAÇ, “Bir De Sen Tasarla” Yarışması ile gençlere yeteneklerini sergileme fırsatı sunmayı, onların özgür düşünce ve sanatsal yaratıcılığını geliştirmeyi, ev tekstili sektöründe tasarımcılığın güçlenmesi ve yetenekli tasarımcıların sektöre kazandırılmasını hedefliyor. Yarışma, Güzel Sanatlar ve Mimarlık fakültelerinde okuyan yetenekli gençlere kendilerini gösterme fırsatı sağlarken, ev tekstil sektöründe moda yaratabilecek özgün tasarımları ortaya çıkarmayı da hedefliyor…

Zorluteks Tekstil Tic. Ve San. A.Ş., Tekstil Tasarımcıları Derneği ve Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliğiyle düzenlenen yarışmada iki kategoride toplam 20 ödül verilecek. Yarışmanın ilk aşaması sonrası her iki kategoride finale kalan ilk 25 proje sahibi Zorluteks tarafından düzenlenecek 4 günlük özel eğitim seminerine katılmaya hak kazanacaklar.

Yarışmanın kategori birincileri 7000 YTL, ikincileri 5000 YTL, üçüncüleri 3000 YTL ödül kazanacaklar.. Ayrıca yarışmaya katılan projeler arasından, her iki kategoriden ayrı ayrı seçilecek 5 proje sahibine Mehmet Zorlu Vakfı Özel Bursu verilecek. Yarışmada Tekstil Tasarımcıları Derneği ve Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri İşadamları Derneği (TETSİAD) de özel ödül verecekler.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler, özgün ve yaratıcı tasarımlar üreten Zorlu Tekstil Grubu Tasarım Ekibi’nin bir üyesi olmak için önemli bir fırsat yakalayacaklar.Üniversitelerin Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakülteleri’nde okuyan öğrencilere yeteneklerini sergileme fırsatı sunan 7. “Bir De Sen Tasarla” yarışmasına katılacak projelerin 27 Mart 2009 tarihine kadar teslim edilmesi gerekiyor. Yarışma şartnamelerine Fakülte sekreterliklerinden ya da www.tac.com.tr web sitesinden ulaşılabilir.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi ve koordinasyon için:
Arya Sponsorluk ve İletişim Danışmanlığı
www.aryasponsorluk.com.tr
Tel:0212 281 25 88
Fax:0212 281 26 82

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT