British Council`dan Genç Girişimcilere Yönelik İki Yeni Yarışma

Tarihler: 01 Eylül 2010 Çarşamba ~ 16 Eylül 2010 Perşembe

Yer: British Council

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2010 ~ Eyl 16, 2010

British Council`dan genç girişimcilere yönelik iki yeni yarışma; Yılın Genç İnteraktif Medya Girisimcisi ve Sinema ve Televizyon Girisimcisi Ödülleri için başvurular başladı!

İnteraktif medya ve sinema - televizyon alanında faaliyet gösteren genç girişimciler "British Council Yılın Genç Girisimcisi" ödülü için yarışıyor, kazananlar İngiltere`de tüm dünyadan meslektaşları ile buluşuyor.

Yarışmalar interaktif medya ve sinema-televizyon alanlarında, çalıştığı alanda liderlik iddiası olan ve girişimcilik ruhu taşıyan, 25 - 35 yaşları arasında, sektöründe tecrübe sahibi genç girişimcilerin katılımına açık. Başvurular 16 Eylül 2010 tarihine kadar www.britishcouncil.org.tr sayfasından yapılabilecek.

Yılın Genç İnteraktif Medya Girişimcisi Yarışması

British Council Türkiye Ofisi, interaktif medya alanında çalısan yaratıcı girisimcileri destekleyip çalısmalarının önemini vurgulamak amacıyla Yılın Genç İnteraktif Medya Girişimcisi Yarısması`nın ikincisini gerçeklestiriyor. Yarısmanın jürisinde TTNET Ürün Gelistirme Yöneticisi Ferhan Özkan, Level Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Fırat Akyıldız, E-Medya Direktörü, Tasarımcı, Elestirmen ve Teorisyen Gökhan Karakus ve Superonline Web & İçerik Servisleri Proje Yöneticisi Güney Yasavur yer alıyor.
Yarısmayı kazanan kisi Türkiye`de Yılın Genç İnteraktif Medya Girisimcisi unvanını kazanıp 13 - 23 Ekim tarihleri arasında, 14 ülkeden gelecek olan finalistlerin katılımıyla, İngiltere`de 20 Ekim`de düzenlenecek uluslararası yarısmada Türkiye`yi temsil edecek. Tüm masrafları British Council tarafından karsılanacak bu program kapsamında Türkiye finalisti İngiltere`nin önde gelen uluslararası üne sahip interaktif medya sektörü çalısanlarıyla görüsüp, tanısma fırsatı bulacak.
Katılım sartları ve yarısma ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://www.britishcouncil.org/turkey-arts-creative-economy-young-screen-entrepreneur-award.htm adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yılın Genç Sinema Ve Televizyon Girisimcisi Yarışması

British Council Türkiye Ofisi tarafından ilk kez bu yıl gerçeklestirilen Yılın Genç Sinema - Televizyon Girisimcisi Yarısması, dünya çapında, özellikle de gelismekte olan ülkelerin sinema - televizyon sektöründe gerçeklestirdikleri basarılı çalısmaları ve ortaklıkları desteklemeyi ve bu alanlarda daha fazla genç girisimcilerin yer almasını tesvik etmeyi amaçlıyor. Bu yarısmayla İngiltere`yle olan kültürel, yaratıcı ve ticari bağları kullanarak, uluslararası is dünyasındaki yenilikçi fikirleri sinema - televizyon alanına tasıyabilmek hedefleniyor. Jürisinde sinema yazarı Burcu Aykar Sirin, Ermenistan Türkiye Sinema Platformu Koordinatörü Çiğdem Mater, Antrakt Sinema Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yavuz, Yönetmen Hüseyin Karabey ve Yapımcı Nadir Öperli isimlerinin yer alacağı yarısma, uzun metraj film, kısa film, belgesel, televizyon yapımları ve animasyon alanlarında faaliyet gösteren veya belirtilen bu alanlarda festival veya tanıtım organizasyonu düzenleyen bütün genç girisimcilere açık.

Yarısmayı kazanan kisi Türkiye`de Yılın Genç Sinema - Televizyon Girisimcisi unvanını kazanıp 11 - 21 Ekim tarihleri arasında, 12 ülkeden gelecek olan finalistlerin katılımıyla, İngiltere`de 20 Ekim`de düzenlenecek uluslararası yarısmada Türkiye`yi temsil edecek. Tüm masrafları British Council tarafından karsılanacak bu program kapsamında Türkiye finalisti İngiltere`nin önde gelen uluslararası üne sahip sinema - televizyon sektörü çalısanlarıyla görüsüp, tanısma fırsatı bulacak.

Katılım şartları ve yarısma ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://www.britishcouncil.org/tr/turkey-arts-creative-economy-young-screen-entrepreneur-award.htm adresini ziyaret edebilir veya sorularınızı arts.info@britishcouncil.org.tr e-posta adresine gönderebilirsiniz.

İletişim:
Füsun Fidan Özoğul (British Council Pazarlama ve İletisim Müdürü): fusun.ozogul@britishcouncil.org.tr
0212 355 56 72 ya da Çelik Özüduru (British Council Kurumsal İletişim Sorumlusu): celik.ozuduru@britishcouncil.org.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT