Bu Hafta Sonu Heyecan Dorukta! Via/Port İstanbul Rallisi Start Alıyor!

Tarihler: 02 Temmuz 2011 Cumartesi ~ 03 Temmuz 2011 Pazar

Yer: Via/Port

Adres: Gençlik Meydanı İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2011 ~ Tem 3, 2011

Alışveriş merkezi VIA/PORT’un ana sponsorluğunu üstlendiği VIA/PORT İstanbul Rallisi 2-3 Temmuz’da gerçekleştirilecek. AVM’nin içinden start alacak olan yarış, kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak. Tüm avm ziyaretçileri bu heyecanı yerinden izleyebilecek.

VIA/PORT Alışveriş Merkezi`nin ana sponsorluğunda ve ev sahipliğinde, İstanbul Otomobil Sporları Kulübü`nün (İSOK) düzenlediği ve 2011 Türkiye Ralli Şampiyonası`nın 3. ayağı olarak gerçekleştirilecek İstanbul Rallisi’nin sembolik startı, 2 Temmuz Cumartesi günü VIA/PORT’un içinden verilecek. Yarış 3 Temmuz akşamı yine VIA/PORT’ta sona erecek. VIA/PORT yarış süresince start-finish noktası, servis alanı, ralli merkezi olarak hizmet verecek.

2 Temmuz Cumartesi günü saat 16:00’da VIA/PORT Gençlik Meydanı`ndan başlayacak yarış, 3 etabın 3’er kez geçilmesi ile organize edilecek ve Pazar günü yine VIA/PORT’ta tamamlanacak. 132,15 km toprak zeminli Oruçoğlu, Ulupelit ve Mudarlı özel etaplarını geçecek yarışmacılar en hızlı olmak için yarışacaklar. Yarış sonunda ödül töreni yine Gençlik Meydanı’nda saat 16.30’da yapılacak.

AVM ziyaretçileri ralli otomobillerini inceleyecek
Servis alanı olarak VIA/PORT’un kullanılacağı yarışa, yoğun bir katılımcının yanı sıra, seyirci ilgisi de bekleniyor. Hafta sonu boyunca VIA/PORT’da spor heyecanı durmayacak. Yarış otomobilleri servis alanında görülebilirken, AVM içinde sergi ve gösteriler yapılacak.

32. VIA/PORT İstanbul Rallisi`yle ilgili geniş bilgiye İSOK`un resmi websitesi, www.isok.org.tr adresindeki YARIŞ ONLINE linkinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT