Çocuklara Yarıyıl Tatili Sürprizi: Monsuno Şampiyonası

Tarihler: 26 Ocak 2013 Cumartesi ~ 27 Ocak 2013 Pazar

Yer: İstanbul Capitol AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2013 ~ Oca 27, 2013

Nickelodeon ve MinikaGo kanallarında yayınlanan çizgi filmleri ile tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çocukların sevgilisi olan Monsuno, şimdi yeni bir şampiyona düzenliyor. Çocukların kendi Monsunoları ile katılabilecekleri şampiyona 8 haftasonu boyunca 4 farklı ilde yapılacak.

İlki 26 – 27 Ocak tarihlerinde “Fırla Monsuno!” sloganıyla İstanbul Capitol AVM’de yapılacak Monsuno şampiyonaları yarıyıl tatilini şehirde geçiren çocuklar ve anne – babaları için de farklı bir alternatif sunuyor.

Monsuno Şampiyonası nihayet Türkiye’de…Tüm dünyada çocukların severek izledikleri Monsuno çizgi filmi şimdi hayranlarına kendi aralarında çarpışma şansı veriyor. İlki 26 – 27 Ocak Cumartesi- Pazar günleri İstanbul Capitol AVM’de yapılacak Monsuno Şampiyonaları, sonraki 8 haftasonu boyunca İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’daki farklı AVM’lerde çocuklarla buluşacak. 2001 – 2007 doğumlu çocukların kendi Monsunoları ile katılacakları şampiyonada çocuklar 4’lü gruplar halinde çarpışacak, her günün kazananları ise özel kupa, madalya ve 250tl değerinde oyuncak hediyelerle ödüllendirilecek.

Her hafta sonu başka bir AVM’de kurulacak 56 metrekarelik Monsuno özel alanında çocuklar hem kendi Monsunoları ile çarpışarak turnuvaya katılabilecek, hem de serbest oyun alanlarında turnuva dışı Monsuno çarpışmaları yapıp, çizgi filmler izleyerek hoşça vakit geçirebilecekler.

Fırla Monsuno!
65 Milyon yıl önce bir meteor Dünya’ya çarptı ve tarih öncesi canlı hayatı yok etti. Ancak bu meteorda “hayat” vardı: Güçlü, kaotik ve kontrol edilemez bir tür genetik materyal. Bu MONSUNO’ydu. Meteorun çarpmasıyla birlikte dinozorlar gezegenden silinirken davetsiz misafir Monsuno, Dünya’nın çok derin katmanlarında içgüdüsel olarak uykuya daldı. Bugüne kadar… Bugün Çekirdek içinde gizlenen Monsuno’ları fırlatma ve uykudan uyandırma vakti! Siz de şampiyonaya katılın, Monsuno’lara yeniden hayat verin, sürpriz hediyeler kazanın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT