Dondurma Tutkunuzu Fotoğraflayın, İpad 3’ün Keyfini Çıkarın

Tarihler: 10 Temmuz 2012 Salı ~ 31 Temmuz 2012 Salı

Yer: Özsüt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2012 ~ Tem 31, 2012

Özsüt, yaz aylarını düzenlediği fotoğraf yarışmasıyla hareketlendiriyor. 1-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışmada, dondurma yerken mutluluklarını ölümsüzleştiren lezzet tutkunları, çektikleri fotoğrafları www.mutluluktadinda.com adresine yükleyecekler. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda birinci çıkan fotoğrafın sahibi ise iPad 3 ile ödüllendirilecek.

Yaz aylarının en güzel lezzetlerinden olan dondurma, Özsüt’ün ödüllü fotoğraf yarışmasına konu oluyor! Yarışmaya katılmak için, lezzet tutkunlarının dondurma yerken yaşadıkları mutluluğu fotoğraflamaları ve www.mutluluktadinda.com adresine yüklemeleri yeterli. Seçici kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda birinciliğe layık görülecek isim iPad 3 ile ödüllendirilecek.

1-31 Temmuz tarihleri arasında devam edecek olan yarışma, dondurma tutkunlarının kıyasıya rekabetine sahne olacak. Jüri üyeleri; Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, Özsüt Pazarlama Uzmanı Funda Bektaş, La Cucina Italiana Dergisi Fotoğraf Editörü Mehmet Ateş, Gökhan Gökmen Stüdyo’dan fotoğrafçı Gökhan Gökmen ve Fikir&Fikir Kreatif Direktörü Ayçin Turan ise yapacakları değerlendirme sonucunda büyük ödülü kazanan ismi açıklayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT