Doritos Spice UP’tan Sonisphere İstanbul Bileti Kazanma Şansı!

Tarihler: 09 Haziran 2011 Perşembe ~ 15 Haziran 2011 Çarşamba

Yer: www.facebook.com/DoritosTurkey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2011 ~ Haz 15, 2011

Doritos Spice UP ile sınırsız müzik, sınırsız eğlence Sonisphere İstanbul ile devam ediyor. 19 Haziran’da yapılacak olan Sonisphere İstanbul kapsamında Küçükçiftlik Park’ta binlerce hayranıyla buluşacak olan Iron Maiden, Doritos Spice UP ana sponsorluğunda müzikseverler ile buluşacak.

Eğlenceyi gençlerle buluşturan Doritos, bu kez de Doritos TYTZ Facebook fan sayfası üzerinden hediye edeceği onlarca biletle hayata baharat katacak. Festivalde Iron Maiden’ın yanı sıra heavy metal grupları Slipknot, Alice Cooper, In Flames ve Mastodon sahne alacak.

Hayata baharat katan marka Doritos, Spice UP ile eğlenceyi gençlerin ayağına getirmeye devam ediyor.

19 Haziran tarihinde Sonisphere İstanbul için Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü heavy metal grubu Iron Maiden, Doritos Spice UP sponsorluğunda hayranlarıyla buluşacak. Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek olan festivalde Slipknot, Alice Cooper, In Flames ve Mastodon gibi önemli gruplar da sahne alacak.

Doritos, bu büyük günü kaçırmak istemeyen heavy metal tutkunları için Doritos TYTZ Facebook fan sayfası üzerinden özel bir kampanya başlattı. 15 Haziran’a kadar sayfada yer alan "Durma Bileti Kap!" sekmesi altındaki aplikasyonda yer alan "Bir metal grubu kursaydın adı ne olurdu? " sorusuna hayallerindeki metal grubunun ismini yazıp, istedikleri gotik yazı fontunu seçerek sisteme giren kullanıcılar içinden jürinin seçeceği toplam 125 kişi Sonisphere Festival’e katılma şansını yakalayacak. Normal bilet sahibi olan katılımcılar ise ellerindeki bileti sahne önü veya VIP bilete çevirme hakkını elde ederek bu muhteşem konseri ayrıcalıklı olarak izleme fırsatına sahip olacak.

Doritos Spice UP her zaman gençlerin yanında ve eğlencenin içinde olduğunu sadece konser bileti dağıtarak değil konser alanındaki sürprizleriyle de gösterecek.

Yaşayan en büyük heavy metal gruplarından Iron Maiden’ın canlı performansını izlemek ve gün boyu sınırsız eğlence yaşamak istiyorsanız Doritos Spice Up’ın sunduğu Sonisphere Festivali’ni kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT