Dünya Boksunun `Şampiyonlar Ligi`nde 10. Hafta

Tarihler: 25 Şubat 2011 Cuma ~ 25 Şubat 2011 Cuma 21:00

Yer: Ahmet Cömert Spor Salonu

Ücret: Arka Tribün 20, Ön Tribün 30, Arka VIP 50 ve Ön VIP 100 TL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ahmet Cömert Spor Salonu

Adres: Ataköy 4.Kısım Sonu Olimpiyatevi yanı Ataköy Bakırköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 559 48 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2011 ~ Şub 25, 2011

Saran Medya tarafından kurulan olimpik boks takımı İstanbulls, yeniden seyircisinin karşısında. İstanbulls, World Series Of Boxing’deki (Dünya Boks Ligi) onuncu maçına İstanbul’da 25 Şubat Cuma akşamı Ahmet Cömert Spor Salonu’nda çıkıyor. Gruptaki 10. Hafta maçını lider Paris United ile yapacak olan İstanbulls tüm sporseverleri Ahmet Cömert Spor Salonu’na bekliyor.

İstanbulls, Dünya Boks Ligi’nde Avrupa Konferansı grubunda; Paris United’ın yanı sıra Kremlin Bears (Rusya) ve Milano Thunder ile mücadele ediyor. Temsilcimizin 25 Şubat’ta yapacağı Paris United maçını 20.30’dan itibaren NTV Spor canlı yayınlanacak.

Maç Öncesinde Atiye Konseri

İstanbulls-Paris United maçı öncesinde son birkaç yılın en beğenilen pop şarkıcılarından Atiye mini bir konser verecek. Gece, Atiye’nin sevilen şarkılarıyla birlikte; dans şovları, ışık şovları, ring kızları ve ünlü konuklar daha da renklenecek.

World Series Of Boxing-WSB (Dünya Boks Ligi) İstanbulls-Paris United maçının biletleri Biletix’ten satılıyor. Bilet fiyatları: Arka Tribün 20, Ön Tribün 30, Arka VIP 50 ve Ön VIP 100 TL. (Kapılar 19.00’da açılıyor)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT