Dünya Türk Kahvesi Şampiyonası

Tarihler: 05 Eylül 2013 Perşembe ~ 08 Eylül 2013 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2013 ~ Eyl 8, 2013

Wow İstanbul Otelleri’nden Türk Kahvesinin Tanıtımına Destek

WOW İstanbul Otelleri “Dünya Türk Kahvesi Şampiyonası’nın” sponsoru olarak Türk kahvesinin dünyaya tanıtımına destek oluyor.

Kahve konusunda dünya genelinde düzenlenen tek resmi organizasyon olarak bilinen World Coffee Events’in düzenlediği DÜNYA TÜRK KAHVESİ ŞAMPİYONASI (WORLD CEZVE/IBRIK CHAMPIONSHIP) , 5- 8 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

WOW İstanbul Hotels&Convention Center sponsorluğunda gerçekleşen , “Dünya Türk Kahvesi Şampiyonası”, havaya yayılan enfes kahve kokularıyla festival havasında geçerken, yarışmalar süresince kahve severler ve izleyiciler eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşayarak Türk kahve kültürü hakkında bilgi sahibi olacak. Organizasyonda farklı lezzetlerde Türk kahvelerinin sunumu yapılacak.

Günümüzde Brezilya kahvesi kullanılarak yapılan Türk kahve lezzetinin dışına çıkılıp Yemen ve Etiyopya gibi yörelerin kahveleri kullanılarak eski Türk kahvesi tadı yakalanacak.

Elisabet Sereno, John Stubberud ve Filip Bartelak gibi dünya hakemlerinin denetiminde gerçekleşecek olan ve aralarında Amerika, Avusturya, İngiltere, Yunanistan, Romanya, Norveç, İtalya, Ukrayna, Rusya, Almanya ve Türkiye gibi ülkelerin de bulunduğu ülke birincilerinin Dünya Şampiyonluğu için mücadele edeceği yarışmanın açılış kokteyli 5 Eylül akşamı WOW Istanbul Hotels & Convention Center’ın sponsorluğunda, Choppers Point Istanbul’da yapılacak.

Türk Kahvesi’nin özel bir tadı, köpüğü , kokusu, pişirilişi, ikramıyla kendine özgü bir kimliği ve geleneği vardır. Telvesi ile ikram edilen tek kahve türü Türk kahvesidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT