Dünyanın En Lezzetli Tişörtünü Tasarlamaya Var Mısınız ?

Tarihler: 27 Nisan 2010 Salı ~ 10 Mayıs 2010 Pazartesi

Yer: Yemeksepeti.com

Nereden Alınır: tasarti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2010 ~ May 10, 2010

Dünyanın en lezzetli tişörtünü tasarlamaya var mısınız?

Yemeksepeti.com’un düzenlediği “Yemeksepeti.com Özel Tişört Tasarım Yarışması” başladı. Yemeksepeti.com tişörtünün tasarımcısı olmak isteyenler tasarti.com adresinden yarışmaya katılabiliyorlar. Bu özel yarışmanın birincisi Apple Macbook Pro, ikincisi Nikon D3000, üçüncüsü ise Sony PSP 3004 kazanacak. Siz de yemeksepeti.com için lezzetli bir tişört tasarlayın ve yarışmaya katılmak için gecikmeyin.

Yemeksepeti.com, “Nasılsa karnımız doyuyor, artık biraz da gözümüz gönlümüz şenlensin” dedi ve genç tasarımcılara kucak açarak “Yemeksepeti.com Özel Tişört Tasarım Yarışması”nı başlattı. Eğer siz de yemeksepeti.com tişörtünün tasarımcısı olmak istiyorsanız, özgün tasarımlarınızı tasarti.com’a yükleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. Göndereceğiniz tasarımları istediğiniz renk tişört üstüne çalışabiliyorsunuz. Tek kural ise tişört tasarımında yemeksepeti.com logosu ya da adının bulunması.

“Yemeksepeti.com Özel Tişört Tasarım Yarışması” için hazırladığınız tişört tasarımlarını 10 Mayıs 2010 tarihine kadar tasarti.com’a yükleyebiliyorsunuz. Tasarımlar 16 Mayıs’a kadar tasarti.com üyeleri tarafından oylanacak. 17 Mayıs’ta ise kazanan tişört açıklanacak ve ardından da üretilerek satışa sunulacak. Yarışmada dereceye giren tasarımcıları çok özel hediyelerin beklediğini de hatırlatalım. Yarışmanın birincisi Apple Macbook Pro, ikincisi Nikon D3000, üçüncüsü ise Sony PSP 3004 kazanacak.

Yeteneğinize güveniyor, yemeksepeti.com ile ilgili tasarımlar hayal ediyorsanız, acele edin ve tasarti.com’a tasarımınızı yükleyin. Hem tasarladığınız tişörtü tüm yemeksepeti.com ekibinin giymesinin keyfini yaşayın, hem de harika hediyeler kazanın.

Yemeksepeti.com hakkında:
Ülkemizin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan yemeksepeti.com, 2000 yılında kuruldu. Bugün itibariyle İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Denizli, Konya ve Kıbrıs’ta faaliyet gösteren yemeksepeti.com, ülkemizdeki paket servis anlayışına çok daha verimli ve hızlı bir alternatif getirdi. Türkiye çapında yaygın hizmet vermeyi kendine misyon edinen yemeksepeti.com, tüm internet kullanıcıları ve ilgili restoranlara, internetten yemek siparişi verebilme ve alabilme olanağı sağlıyor.
Halen 3500’den fazla üye restoran ve 700.000’den fazla kayıtlı kullanıcıya sahip olan yemeksepeti.com, günde aldığı 20.000’den fazla siparişle yaklaşık 60.000 kişiye hizmet veriyor. Yemeksepeti.com, internet üzerinden sunduğu hizmetin yanı sıra wap.yemeksepeti.com ve SMS’den de sipariş kabul ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT