Ecz. Naci Doğan Fotoğraf Yarışması

Tarihler: 21 Ekim 2011 Cuma ~ 30 Kasım 2011 Çarşamba

Yer: www.eczacinacidogan.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2011 ~ Kas 30, 2011

Bursa Eczacılar Kooperatifi’nin, 5 yıldır gerçekleştirdiği Ecz. Naci Doğan Fotoğraf Yarışması bu yıl ilk kez ulusal düzeyde, tüm sağlık sektörü mensuplarına ve eczacılık fakültesi öğrencilerine açık olarak düzenleniyor.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin tek yapması gereken, “dayanışma, birlik ve beraberlik” konulu fotoğraflarını 30 Kasım tarihine kadar www.eczacinacidogan.com sitesine yüklemek. 1 kişinin Ecz. Naci Doğan Özel Ödülü (Nikon D7000 + 18/105 VR), 2 kişinin Başarı Ödülü (iPhone 4), fotoğrafı site ziyaretçileri tarafından en çok beğeni alan 1 kişinin ise Farmasyon Özel Ödülü (iPhone 4) kazanacağı bu yarışmayı kaçırmayın.

BEK’in 5 yıldır gerçekleştirdiği Ecz. Naci Doğan Fotoğraf Yarışması bu yıl 10 Ekim’de başladı. 1980 yılında aramızdan ayrılana kadar eczacılık mesleğine ve topluma yararlı olabilmek için tüm gücüyle çalışan, mesleki dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan BEK’in kurulması için sarf ettiği çabalarla ölümsüzleşen Ecz. Naci Doğan’ı anmak adına gerçekleştirilen bu yarışma aynı zamanda tüm sağlık sektörü mensuplarının sosyal anlamdaki beklentilerini de karşılayabilmek amacıyla gerçekleştiriliyor. Bu yıl ilk kez ulusal düzeyde yapılan yarışmaya tüm sağlık sektörü mensupları ve eczacılık fakültesi öğrencileri katılabiliyor.

Yarışmaya katılmak isteyen kişilerin 30 Kasım tarihine kadar www.eczacinacidogan.com sitesine fotoğraflarını yüklemeleri gerekiyor. “Dayanışma, birlik ve beraberlik” konulu çalışmaların yollanacağı yarışmaya 3 adet fotoğrafla başvuru yapılabiliyor. Site ziyaretçilerinin, 11 Aralık tarihine kadar sürecek oylaması doğrultusunda en çok beğeni alan fotoğrafın sahibi Farmasyon Özel Ödülü’nü (iPhone 4) almaya hak kazanacak.

Ecz. Naci Doğan Özel Ödülü ve Başarı Ödüllerinin sahipleri ise, Türk Eczacılar Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği Başkanı Ecz. Abdullah Özyiğit, BEK Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Ebubekir Beyri, Fotoğraf Sanatçısı Ecz. Reha Bilir, Fotoğraf Sanatçısı ve BUFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ömer Yağlıdere, Fotoğraf Sanatçısı ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Emre İkizler, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Özer Kanburoğlu’ndan oluşan yarışma jürisi tarafından belirlenecek. Yarışmanın sonuçları 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü’nde açıklanacak.

1 kişinin Ecz. Naci Doğan Özel Ödülü (Nikon D7000 + 18/105 VR), 2 kişinin Başarı Ödülü (iPhone 4), fotoğrafı site ziyaretçileri tarafından en çok beğeni alan 1 kişinin Farmasyon Özel Ödülü (iPhone 4) kazanacağı bu yarışmayı kaçırmamak için bir an önce www.eczacinacidogan.com’a tıklayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT