En Tutku’lu Facebook Kullanıcıları Burada!

Tarihler: 06 Haziran 2011 Pazartesi ~ 27 Haziran 2011 Pazartesi

Yer: www.facebook.com/EtiTutku

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2011 ~ Haz 27, 2011

Eti Tutku’nun sosyal medya çalışmaları büyük bir hızla devam ederken, 100.000 takipçiye yaklaşan Facebook sayfasındaki “Tutku’nu Keşfet” uygulaması eğlenceyi Facebook’a taşıyor.

Sosyal medyada aktif varlık gösteren ve iletişim dilindeki heyecan ile tüketicilerini eğlendiren ETİ Tutku, www.facebook.com/EtiTutku adresindeki Facebook hayran sayfasında yer verdiği “Tutku’nu Keşfet” uygulaması ile sayfa sakinlerini tutkularıyla eğlenmeye çağırıyor. Finalde ise katılımcıları unutamayacakları bir hatıra bekliyor.

“Tutku’nu Keşfet” uygulamasına giren kullanıcılar ilk önce aralarında “araba, tatil, müzik, spor, ayakkabı, yeme-içme” nin bulunduğu tutkulardan bir tanesini seçerek fotoğraflarını yüklüyorlar. Katılımcılar, uygulama sırasında karşılaştıkları ilginç sorulara verdikleri yanıtlar neticesinde de tutkusunu anlatan bir sonuca ulaşıyor. Sonuç ekranında, yükledikleri fotoğrafın da yer aldığı eğlenceli bir tasarımı gören ETİ Tutku sayfası sakinleri, bu tasarımı arkadaşlarıyla paylaşarak en çok alkışı, beraberinde de ETİ Tutku ruhuyla örtüşen sıradışı hediyeler kazanıyorlar.

Dekatlon Buzz’ın hazırladığı ve 6- 27 Haziran 2011 tarihleri arasında devam edecek olan “Tutku’nu Keşfet” uygulamasında, her günün sonunda en çok alkışı toplayan 20 kişi çerçeve, her haftanın sonunda da her bir tutku kategorisinde en çok alkışı toplayanlar ise tutkusunu anlatan sürpriz bir hediye kazanıyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT