Evinizdeki Electrolux, Paris’e Götürüyor!

Tarihler: 05 Haziran 2009 Cuma ~ 19 Ağustos 2009 Çarşamba

Yer: Electrolux

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2009 ~ Ağu 19, 2009
Evinizdeki Electrolux, Paris’e Götürüyor!
Electrolux Hatıralarınızı Ödüllendiriyor

Beyaz eşyada dünya markası Electrolux, 90. yılını kutlarken, sevincini sizlerle de paylaşıyor. İlk kez bir elektrikli süpürgeyle evlerimize giren Electrolux, 90’ıncı yaşının şerefine emektar ürünlerini hala kullanan ya da evinde bulunduranları ödüllendiriyor. Electrolux’ün 90. yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve 90 gün sürecek yarışmaya, en az bir Electrolux, AEG ya da Zanussi ürünü olan ve bir fotoğrafla beraber, ürünle ilgili hikayesini gönderen herkes başvurabiliyor. İster çeyizinizden bir çamaşır makinesi, isterse anneanne yadigarı bir yoğurt makinesi, ya da babanızın yurtdışından getirdiği elektrikli süpürgeyle bu yarışmaya katılabilirsiniz. Electrolux 90’ıncı Yıl Yarışması’na katılmak için ürününüzün bir fotoğrafını ve onunla ilgili hikayenizi, adınızı, soyadınızı, adres ve telefon bilgilerinizi 19 Ağustos 2009 tarihine kadar 90.yil@electrolux-servis.com ya da 90. Yıl Yarışması – Tarlabaşı Bulvarı, No: 35 Taksim İstanbul adresine göndermeniz yeterli.

Büyük Ödül: Paris Seyahati ve Tüm Beyaz Eşyaların Yenilenmesi
Yarışma jürisi Türkiye’nin dört bir yanından gelecek başvuruları ürünlerin yaşına, orijinalliğine ve sahibinden gelen yazıya göre değerlendirip, kazanan 3 ürünü belirleyecek. Kazananlar 7 Eylül 2009 günü www.electrolux.com.tr ’da ilan edilecek. Yarışma birincisi 2 kişilik Paris tatili kazanarak 4 gün boyunca romantik şehrin tadını çıkarma şansına sahip olacak. Üstelik bütün beyaz eşyaları Electrolux tarafından yenilenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT