FotoKritik Denge Konulu Fotoğraf Yarışması

Tarihler: 10 Eylül 2011 Cumartesi ~ 31 Ekim 2011 Pazartesi

Yer: www.fotokritik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2011 ~ Eki 31, 2011

Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların paylaşım platformu Fotokritik.com, Forum İstanbul AVM sponsorluğunda ve Fotografium.com ortaklığıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. Jürisinde Mehmet Turgut, Delizia Flaccavento, Kerem Şeker, Gökçe Pehlivanoğlu ve Serhat Taykutgül gibi fotoğraf sanatçılarının da yer aldığı yarışmaya 31 Ekim tarihine kadar başvurulabilecek.

Türkiye ve yurtdışındaki fotoğraf tutkunlarını buluşturan platform Fotokritik.com, objektifine güvenen fotoğrafçılar için Forum İstanbul AVM sponsorluğunda ve Fotografium.com ortaklığında, “denge” konulu, ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. Başvuruları 10 Eylül’de başlayan ve 31 Ekim’e kadar devam edecek olan yarışmaya şimdiye kadar toplam 900 fotoğraf başvurdu.

Fotokritik.com’un yarışmasında dereceye girenler çeşitli ödüllerin de sahibi olacak. Jüri tarafından belirlenecek olan birinci 2000 TL, ikinci 1000 TL, üçüncü ise 500 TL değerinde, Fotografium.com’da kullanmak üzere hediye çeki kazanacak. Tüm bunların yanı sıra 3 fotoğraf da mansiyona layık görülerek, fotoğraflar 50x70 boyutunda ve kanvas baskı halinde eser sahiplerine gönderilecek. Ayrıca yarışma sonunda seçilen 30 fotoğraf Forum İstanbul AVM’de sergilenecek.

Jürisinde Mehmet Turgut, Delizia Flaccavento, Kerem Şeker, Gökçe Pehlivanoğlu, Serhat Taykutgül, Tahir Yıldız, Ayça Çakırbilgiç ve Önder Yılman’ın bulunduğu yarışmaya, Fotokritik.com veya Fotografium.com internet siteleri üzerinden katılım sağlanabiliyor. Siz de bir fotoğraf tutkunuysanız kendi objektifinizden “denge”yi fotoğraflayarak, yarışmaya katılabilir ve ödüllerin sahibi olabilirsiniz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT