Futbol, Müzik, Eğlence Hepsi Bir Arada!

Tarihler: 21 Haziran 2009 Pazar ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Yer: Kadıköy Belediyesi Kadıköy Gençlik Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2009 ~ Haz 21, 2009
Futbol, Müzik, Eğlence Hepsi bir Arada!
Nike Halı Saha Ligi’nde Final Şöleni

Nike ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Nike Halı Saha Ligi final maçları 21 Haziran Pazar günü Kadıköy Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek. Final maçları sonrası ise izleyenleri birbirinden keyifli sürprizler bekliyor. Gençlerin yeni idolü Bora Uzer’in vereceği konserin ardından sahneye Kenan Doğulu çıkacak ve muhteşem şarkılarını futbolseverler için söyleyecek. Herkesin ücretsiz olarak izleyebileceği ve Sarp Apak’ın sunuculuğunu yapacağı etkinliklerde tüm katılımcılar spora ve müziğe doyacak.
İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon ve Çorlu’da bulunan 14 halı sahada 2 Mayıs’ta başlayan Nike Halı Saha Ligi’nde çeyrek final, yarı final ve final maçları 21 Haziran Pazar günü Kadıköy Belediyesi Kadıköy Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek. 8 takımın kıyasıya mücadele edeceği final maçlarının ardından ise sporseverler Bora Uzer ve Kenan Doğulu konserleriyle coşacak. Çeşitli futbol şovlarının da sergileneceği etkinlikleri isteyen herkes ücretsiz olarak izleyebilecek.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, TFF ve Nike yetkilileri birçok ünlü ismin katılacağı final organizasyonunda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Nike Halı Saha Ligi Final Programı:
Yer: Kadıköy Belediyesi Kadıköy Gençlik Merkezi
Tarih: 21 Haziran 2009, Pazar
15:00 - 16:30 Çeyrek Final Müsabakaları
17:30 - 18:00 Yarı Final Müsabakaları
19:20 - 19:50 Üçüncülük –Dördüncülük Müsabakası
19:50 - 19:55 Futbol Show
20:15 - 20:45 Final Müsabakası
21:00 - 22:20 Bora Uzer Konseri & Ödül Töreni
22:30 - 23:30 Kenan Doğulu Konseri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT