Geleneksel Japon Kumaşı Furoşiki Tasarım Yarışması

Tarihler: 12 Temmuz 2010 Pazartesi ~ 10 Ağustos 2010 Salı

Yer: Japonya Tanıtım Vakfı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2010 ~ Ağu 10, 2010

“2010 Türkiye’de Japonya Yılı” Kapsamında Geleneksel Japon Kumaşı Furoşiki Tasarım Yarışması Düzenleniyor!

“2010 Türkiye’de Japonya Yılı” etkinlikleri kapsamında, Japonya’nın geleneksel kumaşı “Furoşiki” Tasarım Yarışması düzenleniyor… 10 Ağustos 2010 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışmada Türk ve Japon öğrenciler yeteneklerini sergileyecek…

Japonya Büyükelçiliği, Japonya Başkonsolosluğu ve Japonya Tanıtma Vakfı tarafından, Türkiye ile Japonya’da yaşayan üniversite ve yüksekokul öğrencilerine yönelik Furoşiki Tasarım Yarışması düzenleniyor. Türk-Japon dostluğunu geliştirmeyi hedefleyen yarışma kapsamında, kazanan yarışmacılara “Büyük Ödül”, “Üstün Başarı Ödülü” ve “Mansiyon” verilecek. “Büyük Ödül” için 50.000 Japon Yeni (yaklaşık 880 TL), “Üstün Başarı Ödülü” için ise 30.000 Japon Yeni (yaklaşık 530 TL) takdim edilecek yarışmada, ayrıca kazanan iki yapıt, “2010 Türkiye’de Japonya Yılı” vesilesiyle üretilmeye hak kazanacak.

Japonya’nın geleneksel ambalaj kültürünü ifade eden ve özgün bir günlük yaşam malzemesi olan Furoşiki, son yıllarda, defalarca kullanılabilme özelliği nedeniyle ekolojik bir malzeme olarak da Japonya’da ilgi toplamaktadır.

10 Ağustos 2010 tarihine kadar başvuruların yapılabileceği ve kazanan yarışmacıların Eylül ayında duyurulacağı yarışmayla ilgili detaylı bilgi ve başvuru formu Japonya Büyükelçliği ya da Japonya Başkonsolosluğu’nun web sayfası(www.tr.emb-japan.go.jp/index.htm, www.istanbul.tr.emb-japan.go.jp/index.html)ndan öğrenilebilir.

"2010 Türkiye’de Japonya Yılı" kapsamında, yıl boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında detaylı bilgi www.japonya2010.org adresinden öğrenilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT