Genç Yetenekler Bu Müzik Fabrikasından Çıkıyor: MMF

Tarihler: 27 Ekim 2008 Pazartesi ~ 31 Ekim 2008 Cuma

Yer: Miller Genuine Draft

Nereden Alınır: www. millermusicworld.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2008 ~ Eki 31, 2008
Genç Yetenekler Bu Müzik Fabrikasından Çıkıyor: MMF
Başvuruları 31 Ekim’de tamamlanacak Miller Music Factory, araştırmalarda genç yeteneklerin “En çok güvendiği yarışma” olarak tanımlanıyor!
Efes tarafından lisanslı olarak Türkiye’de üretilen, gece hayatının ve eğlencenin vazgeçilmez markası Miller Genuine Draft’ın bu yıl 5. kez düzenleyeceği MMF, geçen senelerde olduğu gibi bu yıl da yeteneğine inanan fakat bu alanda kendilerini gösterebilecek platform bulamayanlar için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Yapılan araştırmalarda, genç yetenekler MMF’yi “en çok güvenilen genç yetenek yarışması” olarak olarak tanımlandı ve Miller Music Factory’nin ismiyle ne kadar özdeşleştiği bir kez daha doğrulandı. Miller’in muzik platformunda çalışmalarını değerlendiren Efes Lisanslı Markalar Pazarlama Müdürü Emre Topsakaloğlu, “Türkiye Miller Pazarlama ekibi tarafından başlatılan ve bugün global olarak Best Practice olarak gösterilen MMF’ye gençlerin duyduğu güvenden ötürü çok mutluyuz. Miller olarak MMF’yi sadece bir yarışma olarak görmüyoruz. Müzik platformunda yaptığımız sayısız çalışma var. Yarışma sonrasında da başarılı genç yeteneklere desteğimiz devam ediyor” dedi.

5. Yılında Miller Music Factory
MMF ’08 yarışması her yıl olduğu gibi bu yıl da rekor sayıda başvuruları ile dikkat çekiyor. Bu yıl “En İyi Cover (Düzenleme) Sanatçısı/Grubu” kategorisinin de eklendiği yarışmanın ana kategorileri, ‘En İyi Performans’ ve ‘En İyi Prodüksiyon’.

"En İyi Performans’ kategorisi altında; yarışmacıların en sevdiği parçaları miksleyerek yaratıcılıklarını konuşturabilecekleri ‘En iyi DJ’, hız ve sahnedeki kelime oyunları ile izleyenleri şaşırtabilecekleri ‘En İyi Hip Hop Sanatçısı/ Grubu’ ve grunge, brit rock, indie rock ve türevlerindeki eserleri gruplarıyla birlikte adeta bir ‘rock star’ edasıyla yorumlayabilecekleri ‘En İyi Alternatif Rock Sanatçısı/ Grubu’ bölümleri bulunuyor.

‘En İyi Prodüksiyon’ kategorisinde ise; yarışmacıların house, techno, electro, breakbeat ve alt türevleri alanında dans parçalarını sunabilecekleri ‘En İyi Dans Parçası’, ve ambient, downtempo, electronica, funk, reggae & dub, drum’n bass, triphop, nu jazz tarzlarında ya da kendilerinin belirleyeceği bir tarzda yaratıcılıklarını kanıtlayabilecekleri ‘En İyi Elektronika Parçası’ bölümleri yer alıyor.
Başvuru adresi www.millermusicworld.com olan MMF’08’in son katılım tarihi:31 Ekim
Miller Music Factory:Yeteneğine güveniyorsan, doğru yerdesin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT