GT King Final Yarışları Festivale Dönüşüyor!

Tarihler: 20 Haziran 2009 Cumartesi ~ 20 Haziran 2009 Cumartesi 20 Haziran 2009

Yer: İstanbul Park Pisti

Adres: Kurtköy Pendik İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2009 ~ Haz 20, 2009
GT King Final Yarışları Festivale Dönüşüyor!
Burger King® bir festival coşkusu yaşamanız için sizi 20 Haziran’da İstanbul Park Pisti’ne davet ediyor!

GT King Outdoor elemelerine katılmaya hak kazanan 100 aday arasından başarılı performanslarıyla yoluna devam eden 20 pilot adayı, final yarışlarına katılmaya hak kazanarak, Burger King®‘in aradığı GT King pilotu olmaya bir adım daha yaklaştı.

Burger King® aradığı GT King pilotunu, İstanbul Park’ta gerçekleşecek final yarışında belirleyecek ve kazanan pilot Türkiye Pist Şampiyonası’nda Burger King®’i temsil ederek, yarışma ayrıcalığına sahip olacak.

20 Haziran’da İstanbul Park’ta Burger King® misafirlerini eğlence ve sürprizlerle dolu bir gün bekliyor…

Etkinlik alanında düzenlenecek birbirinden zevkli yarışmalara katılan misafirlerimizi Burger King® ‘ten harika bir sürpriz bekliyor olacak! Eğlenceli yarışmaları kazanan şanslı misafirler İstanbul Park Pisti’nde “taxi drive” yapma imkânı bulacak ve heyecanın doruklara çıktığı bir gün yaşayacaklar.

İstanbul Park’ta Burger King®’in misafiri olup sevdiklerinizle birlikte keyifli bir gün geçirebilmeniz için daha birçok neden var. Adeta bir klasik olan, heyecan dolu geleneksel Burger King® Hoop Fest basketbol turnuvasının zorlu 2. Etap maçlarını izleme imkânı bulabilir veya yarış simülatörlerinde heyecan dolu dakikalar geçirerek kendinizi gerçek bir yarışın ortasında bulabilirsiniz. Muhteşem gingerları kullanarak harika vakit geçirebilir veya uçurtma festivaline katılarak rengârenk bir gün yaşayabilirsiniz. Birbirinden farklı ve eğlenceli birçok sürpriz aktivite, 20 Haziran Cumartesi günü 12:00-18:00 saatleri arasında İstanbul Park Pisti’nde siz değerli Burger King® dostlarını bekliyor olacak.

Burger King®’in misafirleri Kadıköy Haldun Taner Sahnesi ve Taksim AKM önünden kalkacak servislerle İstanbul Park’a ulaşımlarını sağlayabilecekler.

Motorsporlarının hız, heyecan ve adrenalini yüksek kıyasıya mücadelesi ve festival tadında bir gün için; 20 Haziran Cumartesi günü haydi İstanbul Park’a!!!


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT