Harlem Globetrotters

Tarihler: 05 Mayıs 2012 Cumartesi ~ 05 Mayıs 2012 Cumartesi 18:00

Yer: Ülker Sports Arena

Ücret: Platinum-Saha içi - 133.50 TL- Çocuk İndirimi: 91,50TL Gold - 90.00 TL- Çocuk İndirimi: 62,00TL Silver - 67.50 TL- Çocuk İndirimi: 46,50TL Bronze - 44

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com.

Adres: Barbaros Mah. Dereboyu Cad. Ataşehir İstanbul Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2012 ~ May 5, 2012

Potanın Sihirbazları Harlem Globetrotters orjinal takım ile sadece bir gösteri için Türkiye'de!

1927 yılında kurulan ve o tarihten bu yana 130 farklı ülkede 20.000'den fazla gösteri maçı yapan, spor ve eğlence dünyasını bir araya getiren Harlem Globetrotters Mayıs ayında sadece bir gösteri için ülkemizde!

Pamela Anderson, Jodie Foster, William Baldwin, Sharon Stone gibi ünlülerin de fanatiği olduğu; tüm aile bireylerine, öğrencilere ve sporseverlere yönelik bu gösteriyi 13.000’den fazla kişinin izlemesi bekleniyor. Globetrotters slogan şarkı olarak Brother Bones'un "Sweet Georgia Brown" adlı şarkısını kullanmaktadır. 1993'den beri takımın maskotu olarak Globie'dir.

The Globetrotters’ın hareketleri bir ya da daha fazla basket topunun mükemmel kontrolüne, dengeye ve paslara dayanıyor.

The Globetrotters, çok eğlenceli ve gösteri yüklü maçlar yapmasına rağmen, esas gösterilerini, maçta sağlam bir liderlik elde ettikten sonra yapıyorlar. 1939’da World Professional Basketball Tournament (Dünya Profesyonel Basketbol Turnuvası) tarafından yapılan daveti kabul ettiler ve bu turnuvanın yarı finalinde ilk defa New York Rens’le karşılaştılar. Bu maç aynı zamanda tamamı siyahlardan oluşan iki takımın ilk mücadelesi oldu. Bu maçı Rens kazandı ve sonrasında şampiyon oldu. Ancak 1940 senesinde aynı turnuvada çeyrek finalde Rens’i yenerek ve sonrasında da şampiyon olarak rövanşlarını almış oldular.

www.ulkersportsarena.com

- 12 yaşından küçük çocuklar için bilet bedelinden %35 inidirim yapılmaktadır.
- Her yaş çocuk bilete tabiidir.
- Etkinlik mekanına kamera, profesyonel fotoğraf makinesi, ses ve görüntü kayıt cihazı, çanta, yiyecek&içecek vb.ve güvenlik ekiplerinin görmediği her türlü madde alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT