İki Ülkenin Sıkı Dostluğu Golf Sahasına Taşınıyor!

Tarihler: 22 Kasım 2008 Cumartesi ~ 22 Kasım 2008 Cumartesi 22 Kasım 2008 Cumartesi Saat : 09:00

Yer: Klassis Golf & Country Club

Nereden Alınır: 0212 710 13 13

Adres: Klassis Golf & Country Club Seymen Köyü Altıntepe Mevkii - Silivri Silivri İstanbul

Telefon: Tel : 0212 710 13 13 (Dahili : 8542)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2008 ~ Kas 22, 2008
İki ülkenin sıkı dostluğu, golf sahasına taşınıyor!

Siyasi, ekonomik, askeri ve kültürel alanlarda Türkiye ve Kore arasında varolan sıkı dostluk, şimdi de Klassis Golf & Country Club’ın yeşil çimlerine taşınıyor. 22 Kasım 2008 Cumartesi günü Hyundai sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Türk – Kore Dostluk Kupası, iki ülkenin tarihten gelen sıkı dostluğunu daha da pekiştirecek. Bu çok özel turnuvada, aralarında iş dünyası ve sosyeteden tanınmış simaların da olduğu Türk ve Koreli, 50’yi aşkın golfçü mücadele edecek.

Bugüne kadar uluslararası prestij turnuvalarının yanı sıra pek çok ulusal golf organizasyonuna sahasını açan Klassis Golf & Country Club, hafta sonu Hyundai sponsorluğunda gerçekleştirilecek “Türk – Kore Dostluk Kupası”na da ev sahipliği yapacak. İki ülkenin tarihsel dostluğunu yeşil çimlere taşıyacak olan turnuva, 22 Kasım 2008 Cumartesi günü, Türk ve Koreli golf tutkunlarını buluşturacak.

Aralarında iş ve sosyete yaşamının ünlü isimlerinin de olduğu 50’yi aşkın golfçünün dostluk mücadelesi vereceği turnuvanın bayanlar ve erkekler kategorilerinde bireysel ve takım skorlarına göre yapılacak standart derecelendirme dışında, organizasyona özel olarak eklenen “Hole In One”, “Longest Drive”, “Nearst to Pin” ve “Nearst to Line” etapları, bu anlamlı turnuvayı daha da eğlenceli ve keyifli hale getirecek.

Hyundai sponsorluğunda organize edilecek Türk-Kore Dostluk Kupası’nda golfçüler, bir yandan iki ülkenin kadim dostluğunu sahaya taşırken, diğer taraftan da özel armağanlar kazanma şansı yakalayacak. Turnuvada 9. çukurda “Hole in One” (tek atışta topu deliğe sokma) başarısı gösteren golfçü, Hyundai marka otomobil kazanırken; turnuvanın hem erkekler hem de bayanlar kategorilerinde 14. çukur öncesinde en uzun vuruşu yapan (Longest Drive) golfçüler ise Kızkulesi’nde iki kişilik yemek, Jolly Tur’dan 1.000 YTL değerinde seyahat çeki ve Head Pro Adnan Salmanlı’dan özel ders ile ödüllendirilecek.

Türk - Kore Dostluk Kupası’nda, 7. çukur öncesinde tek atışta bayrağa en çok yaklaşan bayan ve erkek golfçüleri de Kızkulesi’nde iki kişilik yemek ve Jolly Tur’dan seyahat çeki dışında Klassis Resort Hotel ve Klassis Golf & Country Club’da muhteşem bir hafta sonu tatili bekliyor. Yine 14. çukurun bulunduğu sahada, belirlenen noktaya en yakın atışı yapan golfçüler de sürpriz armağanlar kazanacak.
“Türk – Kore Dostluk Kupası’08” Programı
Tarih : 22 Kasım 2008, Cumartesi
Turnuva Başlangıcı ve Çıkış Şekli : 09:00 / Shutgun
Turnuva Yemeği : 14:00
Ödül Töreni : 15:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT