İstanbul Blue Design

Tarihler: 23 Ocak 2012 Pazartesi ~ 05 Şubat 2012 Pazar

Yer: İstanblue

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2012 ~ Şub 5, 2012

İstanblue ile “İstanbul Blue Night 2012” heyecanı “İstanbul Blue Design” yarışması ile başlıyor

İlki geçtiğimiz sene düzenlenen ve İstanbul’u bir geceliğine maviye boyayan “İstanbul Blue Night” etkinliğine yaklaşık 1 ay kala, gecenin heyecanı “İstanbul Blue Design” yarışması ile başlıyor. Bir tasarım yarışması olan “İstanbul Blue Design” için İstanbul ve eğlence hayatını yansıtacak, gece hayatının simgesi haline dönüşecek şapka, t-shirt, çanta gibi aksesuarlar tasarlayıp, Blue Night coşkusuna ortak olabilirsiniz.

23 Ocak 2012 tarihinde www.istanbulbluedesign.com sitesinde başlayacak olan kayıtlar 05 Şubat tarihine kadar devam edecek. Arhan Kayar, Demet Müftüoğlu, Ece Sükan ve Derin Sarıyer gibi birbirinden ünlü isimlerin jüri üyeliği yapacağı yarışmanın birincisi 2 gün 2 gecelik Milano Design Week seyahatinin sahibi olacak.

www.istanbulbluedesign.com sitesi üzerinden gerçekleşecek olan tasarım yarışmasına kayıtlar 23 Ocak 2012 tarihinde başlıyor.

İstanbul Design Week Koordinatörü Arhan Kayar, Demet Müftüoğlu Eseli, Ece Sükan ve Tasarımcı Derin Sarıyer’in jüri üyeliğini yapacağı İstanbul Blue Design yarışmasında katılımcıların eserleri “Yaratıcılık”, “Üretilebilirlik”, “İşlevsellik”, “Gece ve Eğlence Hayatına Uyumluluk” kriterlerine göre değerlendirilecek.

Yarışmanın birincisi 2 gece konaklamalı Milano Design Week seyahati kazanacak.

Detaylı bilgi için: www.istanbulbluedesign.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT