Istanbul@Enka Uluslararası Tenis Akademisi Seçmeleri

Tarihler: 24 Eylül 2011 Cumartesi ~ 24 Eylül 2011 Cumartesi

Yer: Enka Spor Kulubü

Adres: Enka Spor Kulubü Sadi Gülçelik Spor Sitesi 34460 İstinye İstanbul İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2011 ~ Eyl 24, 2011

Türk inşaat sektörünün köklü şirketlerinden Garanti Koza’nın ENKA Spor Kulübü ile ortak girişimi olan Club İstanbul@Enka Uluslararası Tenis Akademisi’nin yeni dönem seçmeleri 24 Eylül’de gerçekleşecek. 6-10 yaş grubu çocukların katılacağı seçmelere www.enkaspor.com ve 212 2765084 (132-133) numaralı telefondan başvuru yapılabiliyor.

Uluslararası standartlarda tenis eğitimi veren Club İstanbul@Enka Uluslararası Tenis Akademisi, Türkiye’yi dünya tenisinin parlayan yıldızı yapma hedefiyle faaliyetlerini sürdürüyor. Gelecekte profesyonel ve başarılı bir tenis oyuncusu olmak isteyen çocuklar için iyi bir eğitim ortamı sağlayan akademi, 2011-2012 dönemi altyapı seçmelerini 24 Eylül’de gerçekleştirecek. 6-10 yaş grubu çocukların katılacağı seçmelere www.enkaspor.com ve 212 2765084 (132-133) numaralı telefondan başvuru yapılabiliyor. Altyapıda eğitim görecek çocuklar haftasonları birer saat antreman ile çalışmaya başlayacak.

Uzman Eğitmenler
Seçmeler için dokuz kortta üçer hocanın hazır bulunacağını belirten baş antrenör Okan Armağan, sınavda daha çok yeteneğin ön planda olduğunu belirtiyor. Armağan, “Seçmelerimiz 6-10 yaş grubundan çocuklar için düzenleniyor. Özellike 10 yaşındaki çocukların daha önce tenis oynamış olmasına dikkat ediyoruz. Çünkü 10 yaş profesyonel eğitime başlamak için geç bir yaş” diyor. Yıldız oyuncuların lisanları çıkar çıkmaz ulusal turnuvalara katılmaya hak kazandığını vurgulayan Armağan, bunun tamamen çocuğun yeteneğine bağlı olduğunu belirtiyor. Okan Armağan, öğrencilerin Club Istanbul@Enka’da becerilerine göre belirlenen gruplarda antrenman yapabildiğini de vurguluyor.

Akademide aynı zamanda çocukların mental yeteneklerinin gelişmesi için uygun eğitim programlarının oluşturulmasında Marmara Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Turgay Biçer danışmanlık yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT