İstanbul’u Keşfet, Kendini Keşfet… İstanbul’a Tişört Tasarla!

Tarihler: 02 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 06 Haziran 2011 Pazartesi

Yer: www.istanbulatasarla.mavi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2011 ~ Haz 6, 2011

Mavi, “İstanbul’a Tişört Tasarla” sloganlı İstanbul Tişörtleri Tasarım Yarışmasıyla, herkesi hayalindeki İstanbul tişörtünü tasarlamaya davet ediyor. Mavi’nin 7 yıl önce yarattığı, fenomene dönüşen İstanbul Tişörtleri Koleksiyonu bugün Mavi’nin bir imzası olarak kabul ediliyor. Mavi şimdi de İstanbul tişörtü fanatiklerine kendi İstanbul tişörtlerini tasarlama fırsatı sunuyor.

İstanbul tutkunlarının uzun süredir heyecanla beklediği yarışma www.istanbulatasarla.mavi.com adresinde başlayacak. 6 Haziran’a dek siteye yüklenebilen tasarımlar, haziran ayı sonuna kadar oylanacak. Finale kalan 50 tasarım ise alanında uzman kişilerden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Heyecanlı bekleyiş Temmuz ayında sona erecek ve birinci seçilen tasarım, tasarımcısına kazandıracağı 2.000 TL’lik ödülün yanı sıra, üretilip satışa sunulacak. Böylece Mavi’nin bugüne dek 50 tasarım ve 27 tasarımcıya ulaşmış İstanbul Tişörtleri ailesinin yeni üyesi belli olacak.

Oy verenlerin de İstanbul tişörtü kazanma şansı elde edeceği yarışmayla tasarımcılar kadar, oylamaya katılanlar da ödüller kazanacak. Ayrıca oylama sonucunda en çok oy alan ilk üç kişi 300TL’lik Mavi Hediye çeki, İstanbul tişörtü ve kendi tişört tasarımlarından bir numune kazanacak. Yaratıcılığa, amatör ruha ve farklı görüşlere önem veren Mavi, böylece doğduğu kent İstanbul’a bir armağan daha verirken, yoğun ilgi gören ve benimsenen projeye müşterilerini de dahil ederek, İstanbul’u ve İstanbul aşıklarını bir kez daha kucaklayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT