İstikbal Geleceğin Tasarımcılarını Belirliyor

Tarihler: 15 Aralık 2008 Pazartesi ~ 18 Aralık 2008 Perşembe

Yer: İstikbal Mobilya

Nereden Alınır: www.enginleresigmamtasarim.org

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2008 ~ Ara 18, 2008

İSTİKBAL GELECEĞİN TASARIMCILARINI BELİRLİYOR

Mobilya sektörünün lider firması İstikbal, “Birinci Ulusal Tekstil Desenleri Yarışması”nı başlatıyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversite öğrencilerinden yoğun başvuru alan yarışma, her yıl geleneksel olarak düzenlenecek ve gençlere farklı iş ve maddi imkanlar sunacak. Yarışmaya son katılım tarihi ise 18 Aralık 2008.

50 yıllık başarı hikayesiyle ürün çeşitliliği, tasarım farklılığı, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleriyle Türkiye’nin lider mobilya markası olan İstikbal Mobilya, gençlerin geleceklerine yatırımda bulunacak desen tasarım yarışmasına imza atıyor. Özgün tasarımları ile sektörde yenilikçi bir yaklaşım izleyen İstikbal, bu yarışma ile genç tasarımcıların vizyonlarını geliştirmeye ve yeni tasarımların tekstil sanayisi ile buluşturulmasını amaçlıyor.

Döşemelik kumaş, yatak yüzü kumaşı, iç mekân tekstil aksesuarları desenlerini tasarlamaya yönelik yapılan yarışmaya “Tekstil ve Moda Tasarımı”, “Resim”, “Grafik”, “Baskı Sanatları”, “Geleneksel Sanatlar” ve “Seramik” bölümlerinde eğitim gören lisans, lisansüstü öğrencileri ve yeni mezun olan öğrenciler katılabilecek. Boyteks ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ün. işbirliğiyle düzenlenen ve her yıl devam edecek birinci “İstikbal Ulusal Tekstil Desenleri Yarışması” ödül töreni 26 Aralık Cuma günü İstanbul Mövenpick Otel‘de Boydak Holding ve İstikbal Yönetim Kurulu Üyeleri, farklı üniversitelerden gelecek öğretim üyeleri ve yarışma jürisinin katılımıyla yapılacak.

11 kişilik uzman jürinin eserleri değerlendirme tarihi 23 Aralık 2008. Sonuçlar 24 Aralık 2008’de www.enginleresigmamtasarim.org adresinden duyurulacak. Yarışmanın birincilik ödülü 5 milyar, ikincilik ödülü 3 milyar, üçüncülük ödülü 2 milyar, 5 adet mansiyon ödülü 1 milyar YTL olacak.Ayrıca derecelendirmede ilk üçte yer alan başarılı tasarımcılar İtalya’nın Milano kentindeki “S. Internazionela Del Mobile Milano Fuar”ına katılma hakkı kazanacak. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılar İstikbal A.Ş. ve BOYTEKS A.Ş.’ce uygun görülürse sürekli veya yarı zamanlı iş bulma ve staj şansı da elde edecekler.

www.enginleresigmamtasarim.org adresinden tüm bilgi ve katılım formuna ulaşılabilen “İstikbal Ulusal Tekstil Desenleri Yarışması”na son katılım tarihi ise 18 Aralık 2008. İstikbal, genç ve yetenekli tasarımcıların tekstil sektörünün geleceğine kazandırılmasını sağlamak; yaratıcı fikirleri desteklemek ve Türkiye tasarım ve mobilya sektörüne değer katmak amacıyla geleceğe yatırım yapmaya devam edecek.
www.istikbal.com
Ayrıntılı Bilgi İçin:444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT