İTÜ’den Genç Yeteneklerle Tasarım Yarışması

Tarihler: 16 Haziran 2011 Perşembe ~ 16 Haziran 2011 Perşembe 21.00

Yer: Tophane-i Amire

Adres: Boğazkesen Cad. Defterdar Yokuşu No:2 Tophane-i Amire Tekkubbe, Tophane, Karaköy İstanbul Karaköy İstanbul

Telefon: 0212 293 46 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2011 ~ Haz 16, 2011

İTÜ- FIT Moda Tasarımı programı, 2010-2011 akademik yılı sonunda dördüncü dönem mezunlarını vermeye hazırlanırken, bir tasarım yarışması niteliğindeki “İTÜ Fashion Show” ile 16 Haziran tarihinde Tophane-i Amire’de birbirinden yetenekli mezunlarını Moda Sektörü ile tanıştırıyor.

“Üretilebilir Tasarım” sloganıyla yola çıkan İTÜ – FIT Moda Tasarımı Programının bu büyük moda gösterisi, Banu Noyan Event Office organizasyonu ve İTÜ Rektörlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştiriliyor. Eyşan Özhim`in sunuculuğunu yapacağı gecede, Ayşe Özyılmazel sahne alacak.

16 Haziran’da gerçekleşecek, İTÜ Fashion Show 2011 tasarım yarışması bir ay süre ile Fashion one tv’de yayınlanıyor olacak. Tasarım yarışmamızın seçici jürisinde; sponsor firmaların temsilcilerinin yanında, Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç ile birlikte Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Barbaros Yüksel, Metin Arolat gibi moda ve sanat dünyasının ünlü isimleri de yeralıyor…cenk erdem.

İTÜ- FIT Moda Tasarımı Programı Hakkında

Tekstil ve konfeksiyon sanayimizin, küreselleşen dünyada rekabet edebilir konumunu sürdürebilmesi için özgün tasarım, kalite, verimlilik, pazarlama ve dağıtım yeteneklerini daha da geliştirerek moda-marka ürünler grubuna yönelmesi bir gereklilik ve bu bağlamda moda ve marka yaratma becerisine sahip tasarımcıların yetiştirilmesi de bir zorunluk halini almıştır.

Bu gerekçeyle açılan İTÜ-FIT Fashion Design (Moda Tasarımı) Programı; İstanbul Teknik Üniversitesi ve New York Devlet Üniversitesi’ne bağlı “Fashion Institute of Technology” (FIT) gibi iki köklü kurum arasında 2004 yılında yapılan işbirliği sonucunda hayat bulmuştur.

Dünyanın en iyi moda okulları arasında ilk sıralarda yer alan FIT, özellikle moda alanında eğitim veren pek çok eğitim kurumuna akademik destek vermektedir; ancak iş birliği içinde bulunduğu dünyadaki tüm üniversite ve enstitüler arasında 4 senelik lisans programı için ortak diploma verdiği tek program İTÜ-FIT Moda Tasarımı Programı’dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT