JB ile Kokteylini Yap, Güney Afrika’da Dünyanın En iyi Partisine Katıl

Tarihler: 04 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 31 Mayıs 2011 Salı

Yer: facebook.com/jbstartapartyturkey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2011 ~ May 31, 2011

“Start A Party” sloganıyla efsanevi partiler düzenleyen dünyanın bir numaralı parti viskisi J&B®, bu kez disko topunu Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde döndürmeye hazırlanıyor.

25 Haziran’da Cape Town’da gerçekleşecek bu muhteşem J&B partisine Türkiye’den de 5 şanslı çift katılma fırsatı yakalayacak.

Bunun için yapılması gereken tek şey 4 ile 31 Mayıs tarihleri arasında J&B Start a Party Türkiye Facebook sayfasındaki uygulamayı yükleyerek J&B ile en özgün kokteyli hazırlamak.

Tüm dünyada beklenmedik yerlerde, beklenmedik şekilde sıra dışı partiler düzenleyen J&B, bu kez yine tüm dünyada ses getirecek bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Güney Afrika’nın göz alıcı şehri Cape Town’daki Ümit Burnu Kalesi, J&B’nin uluslararası partisine sahne olacak. J&B Türkiye’den de 5 çift bu efsane partiye davetli olacak. Bunun için yapılması gereken tek şey facebook.com/jbstartapartyturkey Facebook sayfasına girip yarışmaya katılmak.

Güney Afrika’nın en eski binası olarak kabul edilen Ümit Burnu Kalesi’nde gerçekleşecek bu partiye katılabilmek için 4 ile 31 Mayıs tarihleri arasında J&B Start a Party Türkiye facebook sayfasındaki uygulamayı yükleyerek J&B ile özgün bir kokteyl hazırlamanız ve şerefe mesajınızı yazmanız gerekiyor. Facebook üzerinden hazırlanan kokteyller arasından Bar Training Center’in kurucusu Ertan Engin’in seçeceği 5 kokteylin sahipleri yanlarında bir arkadaşları ile bu muhteşem partiye katılabilecekler. Kazananlar 3 Haziran tarihinde Facebook sayfasından açıklanacak.

J&B’nin Sıra Dışı Partileri Beklenmedik Yerlerde Gerçekleşiyor

Yılın partisi seçilen Kapadokya’daki Boy George partisi de dahil olmak üzere inanılmaz partilere imza atan J&B, dünyanın her yerinde efsane partiler vermekle tanınıyor. Simgesi disko topunu uzaya bile gönderip parti başlatan J&B, geçtiğimiz yıllarda Romanya Transilvanya’da Drakula’nın şatosunda bir parti vermiş, daha sonra Start A Party End of the World konseptiyle Arjantin’in en uç noktasında, dünyanın ucundaki hapishanede unutulmaz bir parti organize etmişti.

2009 yılbaşında Turkuazoo’da gerçekleşen Start A Party Underwater ise yılın en çok konuşulan partilerinden biri oldu. Geçtiğimiz yıl ise medeniyetin doğduğu topraklar Lübnan’da gerçekleşen Start a Party Byblos ile sıra dışı bir partiye imza atmıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT