JCI Istanbul Crossroads 10. Uluslararası Kısa Film Festivali

Tarihler: 14 Ekim 2015 Çarşamba ~ 30 Ekim 2015 Cuma

Yer: JCI İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2015 ~ Eki 30, 2015

JCI ISTANBUL CROSSROADS 10. ULUSLARARASI KISA FİLM FESTİVALİ’NİN son başvuru tarihi 30 Ekim 2015 olarak belirlendi.

Bu yıl onuncusu düzenlenen festivalimizin amacı dünyadaki farklı kültürlerin buluşmasına aracılık etmektir. Buna bağlı olarak da “Kültürler Arası Diyalog ve Göç” temalı kısa filmleri çeken sinemacılar ve sinemaseverleri buluşturarak kısa film kültürünün ülkemizde gelişmesine katkı sağlamayı hedeflemekteyiz. Bunun yanı sıra festivalimiz dünya gündemindeki en önemli konulardan biri olan göç temasını da içermesi, festivalimizin sosyolojik bir soruna dikkat çekmesine neden olmaktadır. Phx Medya, Digital Film Academy ve Beykent Üniversitesi’nin katkılarıyla festival kapsamında, seminerler, paneller, söyleşiler, film gösterimleri ve atölyeler bulunmaktadır. Yarışma bölümünde ise "Kültürler Arası Diyalog ve Göç" temalı kurmaca, canlandırma, belgesel, deneysel ve animasyon türündeki tüm kısa filmler jüri tarafından değerlendirilerek ödüllendirileceklerdir.

JCI İstanbul Crossroads Uluslararası Kısa Film Yarışması ve Festivali, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da ülkemizin tanıtımına katkıda bulunduğu kabul edilmiş bir festival olarak JCI 2007 Dünya Kongresinde "Dünyanın En Başarılı Halkla İlişkiler Programı" ve "Avrupa'nın En Başarılı Yayını" seçilmiştir.

JCI ISTANBUL CROSSROADS 10. ULUSLARARASI KISA FİLM FESTİVALİ’NİN son başvuru tarihi 30 Ekim 2015 olarak belirlendi.

Daha önceki festivallerde jüri üyesi olarak Ömür Gedik, Giovanni Scognamillo, Yeşim Ustaoğlu ,Mithat Bereket, Ebru Akel, Yosi Mizrahi, Prof.Dr.Oğuz Makal, Selim Demirdelen, Bülent Doruker, Sadi Çilingir, Kıvanç Terzioğlu, Atilla Dorsay, Derviş Zaim, Hilmi Etikan, Nurseli İdiz gibi isimler yer almıştır.

Başvuru ve detaylı bilgi için : http://www.jciistanbulcrossroads.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT