Kısa Film Senaryo Yarışması

Tarihler: 17 Mart 2015 Salı ~ 08 Mayıs 2015 Cuma

Yer: SETEM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2015 ~ May 8, 2015

İKİNCİ ADIM YOK!
KISA FİLM SENARYO ÖDÜLLERİ

Günümüzde kolayca temin edilebilen yeni ve çok tehlikeli uyuşturucu türleri gençler için ciddi bir tehdit ve tehlike oluşturmaktadır. Madde bağımlılığına farkındalık oluşturma amacıyla, Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) tarafından Yeşilay’ın desteği ile “Kısa Film Senaryo Yarışması” düzenleniyor. Uyuşturucu ve Farkındalık konulu en iyi senaryoların seçileceği yarışmada, gençlerin ve ebeveynlerin uyuşturucunun zararları hakkında farkındalık düzeylerinin arttırılması ve uyuşturucuya karşı gençlere bir mücadele alanı oluşturması amaçlanmaktadır.

Yarışmacıların gençleri ve ebeveynleri düşünmeye sevk edecek, en fazla 3 sayfa olacak şekilde senaryoları hazırlamaları gerekmektedir. Yarışmacılar tarafından hazırlanan senaryolar en geç 8 Mayıs 2015 Cuma saat 19:00’a kadar gönderilmelidir.

Katılımcılar tarafından gönderilen senaryolar profesyonel jüri tarafından, yarışma konusuna uygun olarak, en etkili ve özgün hikayeye sahip, prodüksiyon açısından uygulanabilir özellikte 3 senaryo seçilecektir.

Değerlendirme sonuçları 15 Mayıs 2015 Cuma günü www.setemakademi.com sitesinde ilan edilecektir. Derece alanlara ayrıca telefon ve e-posta yolu ile bilgi verilecektir. Bu kapsamda dereceye giren eser sahiplerine ;
1. 5.000-TL
2. 3.000-TL
3. 1.500-TL ile ödüllendirilecektir.

Başvuru koşulları ve ayrıntılı bilgi www.setemakademi.com adresinde yer almaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT