Lego Türkiye Şampiyonları İstinyepark`ta Seçiliyor

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 27 Eylül 2008 Cumartesi

Yer: İstinyepark

Adres: İstinye Bayırı Cad. 34460 İstinye İstinye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 27, 2008

LEGO TÜRKİYE ŞAMPİYONLARINI İSTİNYEPARK`TA SEÇİYOR!

Yaratıcılığı, hayal gücünü ve el becerilerini geliştiren yüzyılın oyuncağı Lego, İstinyePark’ta gerçekleşecek Dünya Şampiyonası ön eleme ve final aktivitelerinden sonra 5-7 ve 8-9 yaş gurubundan 2 ayrı Lego şampiyonu belirleyecek. Ekim ayında Türkiye şampiyonlarını 30 ayrı ülkenin Lego şampiyonları ve birer yakınlarıyla birlikte eğlencenin zirveye tırmanacağı Danimarka Legoland’e, Lego Dünya kupasına gönderecek! İstinyePark’taki final sonrasında 30 ülkenin çocukları Legoland’de hayallerini gerçekleştirecek...

Çocuklar başta olmak üzere, her yaştakiler için bir tutkuya dönüşen Lego oyunu 75. kuruluş yılını ve Lego parçalarının 50. yılını tüm dünyadaki Lego severler ile kutluyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiği Lego Dünya Şampiyonası’na Türkiye’den katılacak Lego Şampiyonları İstinyePark’ta belirlenecek. İstanbul ile birlikte toplam 4 şehirde gerçekleşecek seçme aktivitelerinden sonra İstinyePark’ta ön eleme ve final aktiviteleri düzenlenecek. Yarışma sonrasında seçilen Lego Türkiye Şampiyonları, tüm dünya şampiyonları ile birlikte Ekim ayında bir yakınlarıyla Danimarka’daki Legoland’e gerçekleşecek büyük etkinliğe “LEGO DÜNYA KUPASI”na gitmeye hak kazanacak.

Eğlence ve çoşku dolu anların yaşanacağı “LEGO DÜNYA KUPASI”nda, 30 ayrı ülkenin Lego şampiyonları, Legoland’de misafir edilecek. Tüm masrafların Lego tarafından karşılanacağı bu etkinlik, 10-12 Ekim tarihleri arasında Damimarka’nın Billund şehrindeki Legoland’de gerçekleştirilecek.

İstinyePark’ta Eylül ayında yapılacak final; çocukların sevgilisi HUGO’nun yaratıcısı Tolga Abi süpervizörlüğünde gerçekleştirilecek. Şampiyonlar, Yonca Evcimik ve Neşe Erberk gibi ünlülerin jüri üyeliğinde her iki yaş grubundan belirlenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT