Lezita`dan Yemek Kitabı Yarışması

Tarihler: 27 Nisan 2009 Pazartesi ~ 30 Nisan 2009 Perşembe Lezita

Yer: Lezita

Nereden Alınır: www.lezita.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2009 ~ Nis 30, 2009
LEZİTA’DAN YEMEK KİTABI YARIŞMASI
MARİFETLİ ELLERDEN LEZZETLİ TARİFLER

Lezita, yemek yazarı olma ve tariflerini milyonlarla paylaşma imkanı sağlayan bir yemek kitabı yarışması düzenliyor. İki aşamalı bir oylama ile seçilecek tarifler, sahibinin adı ve fotoğrafıyla birlikte “Hayatın Lezzeti” adlı yemek kitabında yer almaya hak kazanacak.

Her türlü piliç ürününden dondurulmuş ürüne, pratik ürünlerden şarküteri ürünlerine, spesiyal ürünlerden % 100 dana etinden işlenmiş ürünlere ve yumurtaya kadar çok çeşitli seçenekleriyle sofralarımıza yeni lezzetler sunan Lezita, çorbadan salataya ve ana yemeklere kadar en güzel tavuklu tariflerin yer alacağı “Hayatın Lezzeti” yemek kitabı için bir yarışma başlatıyor.

Türkiye’nin her köşesinden kadınların katılabileceği bu yarışmada, herkes yemek yazarı olma ve yazdığı tarifleri milyonlarla paylaşma şansı yakalayacak. Lezita “Hayatın Lezzeti” yemek kitabı, yemek uzmanı Sahrap Soysal’ın başkanlığında seçilen tariflerden oluşacak.

İlk eleme, gönderilen tüm tariflerin yer alacağı, mutfak ve yemekle ilgili her tür bilgiye anında ulaşıp yeniliklerin takip edilebileceği www.lezita.com.tr’den kullanılacak oylarla yapılacak. Oylama sonunda Sahrap Soysal başkanlığındaki yemek uzmanlarından oluşan jüri tarafından kitapta yer alacak en güzel 30 tarif belirlenecek. Bu 30 tarif, sahibinin adı, soyadı ve fotoğrafıyla birlikte Hayatın Lezzeti kitabında yer alacak.

Yarışmaya katılan herkesi sürpriz hediyeler beklerken, ilk üç dereceyi paylaşanlar da ayrıca çok özel armağanlar kazanacak.
“Hayatın Lezzeti” kitabının yazarı olmak isteyenler en geç 30 Nisan’a kadar www.lezita.com.tr’ye ya da Lezita Kemalpaşa Mah. 412. Sok. No: 4 Pınarbaşı/İzmir posta adresine tariflerini gönderecek ve hem yemek yazarı olma hem de birbirinden güzel armağanlar kazanma şansını yakalayacak.
www.lezita.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT