Lezita ‘Hayalindeki Kova’ Resim Yarışması Başladı

Lezita ‘Hayalindeki Kova’ Resim Yarışması Başladı

Tarihler: 25 Nisan 2021 Pazar ~ 14 Mayıs 2021 Cuma

Yer: Online Etkinlikler

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2021 ~ May 14, 2021

Lezita “Hayalindeki Kova” resim yarışması ile çocukları yaratıcılığa teşvik ediyor. Lezita’nın Çıtır Kova ürününün ambalajını hayalleri doğrultusunda tasarlayan çocukları sürpriz hediyeler bekliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak düzenlenen yarışmaya 14 yaşa kadar tüm çocuklar katılabiliyor.

Lezita, çocukları “Hayalindeki Kova” resim yarışması ile pratik, besleyici ve doyurucu atıştırmalık arayanların vazgeçilmez ürünü Çıtır Kova’nın ambalajını yeniden tasarlamaya çağırıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak hayata geçirilen “Hayalindeki Kova” projesi kapsamında çocuklar tarafından boyanıp süslenen kova tasarımları sanatçı, yazar ve illüstratör Gökçe İrten Girgin önderliğindeki jüri tarafından değerlendirilecek. Çocuklara ilham vermek amacıyla Çıtır Kova’yı birbirinden keyifli tasarımlarla renklendirerek tüketicisine sunan Lezita, yarışmaya katılanlara resim defteri ve boya kalemi hediye edecek. Jüri tarafından seçilen 3 resmin sahibi ise tablet kazanacak.

Yarışmaya 14 yaşa kadar tüm çocuklar, 14 Mayıs’a kadar www.hayalindekikova.com adresinden başvuruda bulunabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT