Mamut 2018 Başvuruları Başladı

Mamut 2018 Başvuruları Başladı

Tarihler: 26 Nisan 2018 Perşembe ~ 29 Nisan 2018 Pazar

Yer: KüçükÇiftlik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2018 ~ Nis 29, 2018

Nisan 2018’de, Akkök Holding sponsorluğunda gerçekleşecek 6. Mamut Art Project’e başvurular başladı. Yılın umut vaat eden sanatçıları için benzersiz bir keşif alanı olan Mamut Art Project’in 2018 jürisi ise; sanatçı Ayşe Erkmen, koleksiyoner Ayşe Umur, eleştirmen ve yazar Evrim Altuğ, Galeri Nev’in kurucusu Haldun Dostoğlu ve küratör Selen Ansen’den oluşuyor.

Akkök Holding sponsorluğunda 4. kez gerçekleşecek ve 26-29 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenecek 6. Mamut Art Project’e başvurular mamutartproject.com’da başladı. Başvuruların 6 Aralık’ta sona ereceği Mamut Art Project’in 2018 jürisi yine alanında tanınmış ve usta isimlerden oluşuyor. Güncel sanatın önde gelen isimlerinden Ayşe Erkmen, koleksiyoner Ayşe Umur, eleştirmen ve yazar Evrim Altuğ, Galeri Nev’in kurucusu Haldun Dostoğlu ve küratör Selen Ansen’den oluşan jüri, yılın keşif sanatçılarını ve projelerini seçecek.

Mamut Art Project’in geçen yıl büyük ilgi gören ve Seyhan Musaoğlu ile Simge Burhanoğlu’nun küratörlüğünde hazırlanan Mamut Performans programı bu yıl da yeniliklerle devam edecek ve başvuruları Kasım ayında başlayacak.

Güncel sanatta yılın umut vadeden sanatçıları için benzersiz bir keşif alanı olmayı başaran Mamut Art Project, sanat kariyerinin başında olan bağımsız yeteneklerin çalışmalarını koleksiyonerler, küratörler, galeriler, kültür-sanat kurumları ve sanatseverlerle buluşturuyor. Bu yıl 19.000 sanatsever tarafından ziyaret edilen Mamut Art Project, gelecek yıl da Akkök Holding sponsorluğunda düzenlenecek ve 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında mekân ortağı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT